Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλή παρουσία από την Κ10

Για το Eastern Cup Tournament 2013(Alma Club) 28-29-30/4 & 1/5. Τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-2 Νίκη Αλίμου – Πανιώνιος 2-2...

Για το Eastern Cup Tournament 2013(Alma Club) 28-29-30/4 & 1/5.


Τα παιχνίδια

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-2

Νίκη Αλίμου – Πανιώνιος 2-2

Πανιώνιος – Αθηναϊκός 3-2

Μικρός Τελικός

Πανιώνιος – Νίκη Αλίμου 5-5 έληξε ο κανονικός αγώνας όπου βάσει του ισόπαλου σκορ η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Πανιώνιο να σκοράρει 4 φορές έναντι 3ων του αντιπάλου του και να καταλαμβάνει την 3η θέση στην κατάταξη, με συγκομιδή 7 βαθμών.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νίκος Μαντζουράνης(Τερματ.),Παναγιώτης Μπεχράκης, Δημήτρης Λαδάς, Μαρίνος Τζεδάκης, Χρήστος Μανιάτης, Μιχαήλ Γεροντίδης, Διονύσης Παναγόπουλος, Μιχαήλ Χριστοφοράτος, 'Εκτορας Νίνος, Γιώργος Ορφανίδης, Ερμής Γκιζίνος, Οδυσσέας Γκουζάνης, Νίκος Κοκκαλάκης, Γιώργος Ξηρόδημας, Βασίλης Νικολόπουλος(τερματ.) Γιώργος Δανιηλίδης

Η ομάδα του κου Ζαλάβρα έκανε το χρέος της και με το παραπάνω, μολονότι μετράει στα πόδια της αρκετά παιχνίδια για φέτος, (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).Μία χρονιά όπου αγωνιστικά δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της, έχοντας ακόμα έναν ημιτελικό με την ομάδα των Ιώνων Παλ. Φαλήρου (μετά τις γιορτές του Πάσχα) στα γήπεδα socceraction στον Βοτανικό καθώς βρίσκεται και εκεί μέσα στην τελική τετράδα του SoccerStars Tournament 2013.

Ο Πανιώνιος δίνει το παρόν σε όλες τις διοργανώσεις που θα προσκληθεί να συμμετάσχει καθώς τιμά και κοσμεί συνάμα με την παρουσία της επίσης τις διοργανώσεις αυτές.

Η διοργάνωση

Το Eastern Cup Tournament 2013 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις alma club στον ‘Αλιμο που οφείλω να παραδεχτώ πως είναι σε άριστη κατάσταση (συνθετικοί τάπητες) με πλήρως εξοπλισμένο αναψυκτήριο και άνετους χώρους για τους φιλοξενούμενους-επισκέπτες που πηγαίνουν για να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά παρουσιάστηκαν πολύ δυνατές και οργανωμένες.

Αυτό το μαρτυρούν άλλωστε και τα σκορ των αγώνων που είχαν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες, λίγα γκολ (σε σύγκριση με άλλα ματς) βγάζοντας κερδισμένους αυτούς που έδωσαν σημασία στη λεπτομέρεια.

Τα παιχνίδια ήταν όλα πολύ δυνατά, πράγμα που αποδεικνύει ότι σε επίπεδο ακαδημιών η δουλειά που γίνεται είναι σημαντική και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αλλά και για την σταδιοδρομία του κάθε παιδιού που αποφασίζει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Το μοναδικό που θα ήθελα λίγο να σταθώ είναι στην ώρα που διεξήχθησαν όλοι οι αγώνες του τουρνουά.Μεσημέρι στην ουσία με το θερμόμετρο στις 14:00 και στις 16:00 να αγγίζει μέχρι και τους 34 βαθμούς κελσίου, απαγορευτική για παιδιά 8 & 9 ετών, δυσκολεύοντας στην ουσία τις προσπάθειες τους και ταλαιπωρώντας όλους αυτούς που τις συνόδευαν (αδέρφια-γονείς).

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια