Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιαννακόπουλος: Πάμε για τη νίκη

Ο βασικός τερματοφύλακας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Γιαννακόπουλος μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση του Πανιωνίου, τον στόχο...

Ο βασικός τερματοφύλακας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Γιαννακόπουλος μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση του Πανιωνίου, τον στόχο στον αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά και για το αν υπάρχει πίεση σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ψυχολογία της ομάδας:
"Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε, αν και πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά, αλλά κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται για να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος".

Για την κατάστασή του:
"Για να βρίσκομαι στον Πανιώνιο και να παίζω στον Πανιώνιο πρέπει να είμαι έτοιμος 100% ανά πάσα στιγμή. Όποτε χρειαστώ. Ευτυχώς ήμουν σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς δεν ήρθε με νίκη της ομάδας, αλλά συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά".

Για τον στόχο κόντρα στην Κέρκυρα:
"Στόχος μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Παίζουμε εναντίον της Κέρκυρας, η οποία πιστεύω πως παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πάμε με στόχο να πάρουμε ότι καλύτερο. Η νίκη είναι το καλύτερο, άρα γι' αυτό θα πάμε".

Για το πως περιμένει την Κέρκυρα:
"Η αλλαγή προπονητή παίζει ρόλο. Η Κέρκυρα όμως είναι σε δύσκολη θέση και οι βοήθειες είναι λίγες. Έπαιζε κόντρα στην ΑΕΚ, ήρθε με πέναλτι το γκολ. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σίγουρα, γιατί έχουμε δείξει πολύ καλύτερη εικόνα από τις άλλες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει η Κέρκυρα και πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες".

Για το τι ξεχωρίζει από την Κέρκυρα:
"Δεν ξεχωρίζω κάτι, εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Να είμαστε αυτοί που πρέπει, να είμαστε 100% έτοιμοι και όλα θα έρθουν, δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο".

Για το αν νιώθουν πίεση σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία:
"Όταν δεν κερδίζεις, έρχεται από μόνη της η πίεση. Και να μην θέλεις, έρχεται. Δεν έχουμε πει ότι σωθήκαμε, χρειαζόμαστε βαθμούς, είμαστε σε δύσκολη θέση και για το λόγο αυτό θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια