Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: Σημαντικός αντίπαλος ο ΚΑΟΔ

Στην δυσκολία της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Ιστορικός υποδέχεται την Κυριακή (27/01, 17.00) στο κλειστό ...

Στην δυσκολία της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


Ο Ιστορικός υποδέχεται την Κυριακή (27/01, 17.00) στο κλειστό της Αρτάκης τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τον προπονητή του Πανιωνίου να κάνει λόγο για δύσκολο παιχνίδι, όπου η ομάδα πρέπει να παίξει συγκεντρωμένα.

 Αναλυτικά είπε…

Για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον ΚΑΟΔ: «Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα έναν σημαντικό αντίπαλο, τον ΚΑΟΔ. Η ομάδα της Δράμας προέρχεται από εκτός έδρας επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα παρουσιασθεί με καλή ψυχολογία παίζοντας «ελεύθερα» το παιχνίδι αυτό».

Για το πώς θα παραταχθεί ο Πανιώνιος: «Από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε από τη μία να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και από την άλλη να περιορίσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, που σε ένα μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την τελική έκβαση του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια