Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διάψευση Ρόβα για Κέρκυρα

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κέρκυρα διέψευσε ο Βασίλης Ρόβας. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου τόνισε πως δε...

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κέρκυρα διέψευσε ο Βασίλης Ρόβας.


Ο πρώην άσος του Πανιωνίου τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με την ομάδα των "Φαιάκων", αλλά και με καμία άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός του στόχος είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος μέσος στο "Novasports":

"Ουδέποτε μπήκα σε διαδικασία συζητήσεων με την Κέρκυρα. Όσα γράφονται στον ελληνικό Τύπο για συζητήσεις με την Κέρκυρα είναι αναληθή και δεν έχουν καμία βάση. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό και σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Θα εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου σε ομάδα του εξωτερικού μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και μόνο αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην περίπτωση να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό, μόνο τότε θα αρχίσω συζητήσεις με ομάδες της Ελλάδας. Προς το παρόν ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με κάποια άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος έχω συζητήσει το παραμικρό για να συνεχίσω την καριέρα μου".

5 σχόλια

  1. Μα καλά αυτός δεν είχε βρει ομάδα στο εξωτερικό; Τι τελικά γίνεται εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, θα τρελαθώ. Ο Ρόβας δεν σταμάτησε να παίζει στις αρχές Δεκεμβρίου, επειδή ανακοίνωσε στην διοίκηση την συμφωνία του με ομάδα του εξωτερικού που ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άβυσος η ψυχή των μανατζαρέων. Τον πήραν στο λαιμό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. se ayti tin omada pola paixnidia paizontai .tha deite sto telos poy tha paei ....pantos oxi exoteriko kolpo itan gia na figi xoris pola pola

    ΑπάντησηΔιαγραφή