Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ομάδα θα κάνει την δουλειά της, εμείς;

Έρχεται και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τον Ιστορικό.  Η ομάδα μας, αφού πρώτα ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έως τώρα ευ...

Έρχεται και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τον Ιστορικό. 

Η ομάδα μας, αφού πρώτα ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έως τώρα ευνοϊκό πρόγραμμα που είχε με ομάδες της ίδιας, αλλά και χαμηλότερης δυναμικότητας, ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν δείξει πως δεν… κωλώνουν πουθενά και όπως είπε και ο Κώστας Παναγόπουλος «δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ». Και συμπληρώνω εγώ, γιατί να τον φοβηθούμε; Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και γενικότερα φέτος φανερώνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πολλές αρετές!

 Δεν λέω, καλή ομάδα ο συμπαθητικός ΠΑΟΚ, όμως τον αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας και με τον… αέρα της εκτός έδρας επιτυχίας επί του Πανθρακικού, αλλά και της δεύτερης θέσης!

Είμαστε έναν βαθμό πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και γιατί να μην αυξήσουμε την διαφορά μας ή έστω να την διατηρήσουμε!

Η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα κάνει για ακόμη μία φορά καλά την δουλειά της. Το θέμα είναι και εμείς να κάνουμε σωστά την δική μας. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να γεμίσουμε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κάτι που πλέον –μετά από την τρομερή πορεία της ομάδας- αποτελεί υποχρέωση μας!

Το έχω ξαναγράψει, αφήστε ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΑ και ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ και ελάτε ΟΛΟΙ στο ΓΗΠΕΔΟ!

Ο Πανιώνιος γράφει ιστορία φέτος και πολλοί φίλαθλοι του Ιστορικού δηλώνουν απών!

Καιρός λοιπόν είναι να επιστρέψουν στην εξέδρα , καθώς όπως είχε πει πολύ εύστοχα στα panionianea.gr ο Χρήστος Αραβίδης «Όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί».

Ραντεβού όλων των Πανιώνων την Κυριακή (4/11 – 17:15) στον ΝΑΟ!

Η ομάδα συνεχίζει να γράφει Ιστορία και μας έχει όλους ανάγκη στο πλευρό της!

Ο Κυανέρυθρος

11 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ...ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλεπεις τι γινεται γυρω σου, την ψευτια, την κλεψια, το δηθεν, το προσωρινο και καταλαβαινεις οτι ο Πανιωνιος ειναι το πιο ομορφο και ανωθευτο πραγμα στη ζωη μας... Καπου να πιαστεις...
    Ολη γηπεδο την Κυριακη, νεοι, γεροι, γυναικες,παιδια...
    Γιατι η πανιωναρα μου ομορφαινει τη ζωη...

    Νικος - East Attica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ....ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δε γεμισει το γηπεδο ειμαστε αξιοι να μας κοροιδευουν ολοι!μονο λογια,τι περιμενουμε?αντε να ζησει μεγαλες στιγμες ο ναος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε συνΑνώνυμε με ... το πιο όμορφο και "ανώθευτο" πράγμα στη ζωή μας ...
    Κόψε κάτι.
    Για ψάξτο λίγο καλύτερα. Για δες τι έγινε με Μανιάτη, Σιόβα και Σάμαρη. Ίσως και να βρεις άλλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακου τι γραφει ο αλλος(ανωνυμος2)...ρε εχετε προβλημα με τον εγκεφαλο σας..εδω η ομαδα γραφει ΙΣΤΟΡΙΑ και σεις ασχοληστε με αχυρα...ποσο μιζερια Θεε μου...αλλα δε μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι εισαι αλλοθρησκος...ολοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ρομαντικοι και μη ζουνε εδω και4 μηνες σε πελαγοι ΕΥΤΥΧΙΑΣ και συ εκει...μιζερια και παλι μιζερια...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ.γιατι θα σε σα μυγα μες το γαλα!!ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..Μεμος Ν.ΣΜΥΡΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Μεμο, με καλυψες πληρως...
    Οσα στραβα και ακομα και κομπινες να κανουν οι διοικησεις (καθε μια εχει και καποιο αμαρτωλο παρελθον), η ιδεα του Πανιωνιου φιλε Ανωνυμε ειναι που μενει ανωθευτη και αληθινη...
    Στα 32 ειμαι, οχι κανενας 16χρονος (εννοειτται οτι δε θελω να προσβαλω τους νεους πανθηρες της σελιδας)

    Νικος - East Attica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συν-ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ μην αφησουμε κενα στις κερκιδες το Σαββατο και την Κυριακη,ντυστε το γηπεδο κυανερυθρο απ'ακρη σ'ακρη ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 3 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σπάσιμο νεύρων όταν βλέπω κάθε φορά αυτό το στυλ μηνύματος ''ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ-ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ'' κλπ , κι εγώ τελευταίο εντός έδρας που έχω λείψει είναι ένα ματς κυπέλλου με την Ξάνθη στις 27 Αυγούστου 2010 που έλειπα εκτός Αττικής. Δηλαδή έλεος. Εντάξει,βλέπετε πως όσο και να το λέμε μερικοί δεν αλλάζουν. Τι να πεις. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, πολλές φορές βρισκόμαστε εμείς στο γήπεδο και είμαστε σωστοί απέναντι στην ομάδα αλλά η ομάδα είναι αγωνιστικά απούσα & αδιάφορη , και δεν είναι αυτή σωστή απέναντι μας. Όπως πχ με την Κέρκυρα ή στη Λιβαδειά! Όπως το 2011 που είχε 9 μήνες να πετύχει η ομάδα εντός έδρας νίκη για παράδειγμα! Οπότε κάλμα λίγο. Η σχέση είναι αμφίδρομη πάντα. Καλή μας συνέχεια και στα 2 αθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έκανα λάθος πριν. Όχι 27 Αυγούστου 2010 αλλά 27 Αυγούστου 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή