Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γροντής: «Χαρούμενοι για το "πέντε στα πέντε", σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη» (video)

Ο Δημήτρης Γροντής ήταν ο "χρυσός" σκόρερ σην  εντός έδρας νίκη  του Ιστορικού επί της Μαρκό, με τους κυανέρυθρους να κάνουν το &q...

Ο Δημήτρης Γροντής ήταν ο "χρυσός" σκόρερ σην εντός έδρας νίκη του Ιστορικού επί της Μαρκό, με τους κυανέρυθρους να κάνουν το "5 στα 5" στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

O έμπειρος μέσος μίλησε στo Live Post Game του panionianea.gr ΤV από τη Νέα Σμύρνη τόσο για το σημαντικό "τρίποντο" της ομάδας και το απόλυτο των νικών έως τώρα, όσο και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με την Μαρκό: «Από το πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες και την πρωτοβουλία, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Μετά τα αποδυτήρια μπήκαμε πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που φάνηκε. Καταφέραμε και σκοράραμε, έμεινε ο αντίπαλος με 10 παίκτες και μετά έγινε πιο εύκολο για εμάς το παιχνίδι. Μπορούσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και να έχουμε σκοράρει ένα ακόμη τέρμα. Σημασία έχει ότι για ένα ακόμη παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη».

Για το απόλυτο των νικών του Ιστορικού: «Αυτό το “5 στα 5” έχει έρθει μέσα από πολύ δουλειά, μέσα από μία πολύ καλή παρέα που έχουμε στα αποδυτήρια και βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να πάρουμε πέντε νίκες. Αυτός είναι ο στόχος του Πανιωνίου, σε κάθε παιχνίδι να παίζει για τη νίκη. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, αυτή είναι η αλήθεια».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Εθνικό: «Ήδη ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Εθνικό. Ξεχνάμε το παιχνίδι με την Μαρκό, πήγαν όλα καλά και κοιτάμε το ματς που ακολουθεί».

Για το γεγονός πως πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (με τρία γκολ): «Είναι μία συνολική προσπάθεια, έχουμε κερδίσει τα πέναλτι και έχω ευστοχήσει. Χρωστάω πολλά στον Σταμάτη (σ.σ. γέλια)».

-Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γροντής (στο 13:10 του βίντεο:

 

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος, Κων/νος Δραγούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια