Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Κατάθεση ψυχής από τα παιδιά» (video)

Για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Αήττητου μίλησε ο Δημήτρης Κοροπούλης στo Live Post Game του panionianea.gr TV από τ...

Για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Αήττητου μίλησε ο Δημήτρης Κοροπούλης στo Live Post Game του panionianea.gr TV από τα Σπάτα.

Διαβάστε όσα είπε: 

"Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής να μπορέσουμε σύμφωνα με τα δεδο΄μένα που μκπορούν. Κάναμε μία κατάθεση ψυχής απέναντι σε ένανς σκληροτράχηλο αντίπαλο. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι εύκολο παιδιά 18-19 χρονών να μπορέσουν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Δεχθήκαμνε πίση, αλλά στο τέλος είμαστε πολύ χαρούκμενοι που φύγαμε με τη νίκη".

"Δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, ίσως νωρίτερα με το δοκάρι να ε΄λιχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Κρατάμε το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παιδιών. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Μαρκό".

"Ο Στέλιος δουλεύει μαζί μας, γνωρίζουμε την ποιότητα του, ξέρουμε την επαγγελαμτική του πορεία, αποκτήθηκε για να βάλουμε λίγη παραπ΄πανω εμπειρία δίπλα σε αυτά τα νεαρά παιδιά. Μας δικαίωσε από την πρωτη μ΄περα με την εμφάνιση του".

-Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο coach του Ιστορικού (στο 17:15 του βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια