Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Άρης Μισαηλίδης στα panionianea.gr

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Άρης Μισαηλίδης, ο οποίος βάζει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του Π...

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Άρης Μισαηλίδης, ο οποίος βάζει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., στις εκλογές που θα διεξαχούν την 19η Απριλίου.

Ο νυν πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για πολλά βασικά θέματα που αφορούν τον Ιστορικό Σύλλογο, δίνοντας τις απαντήσεις του σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην λειτουργία του Ερασιτέχνη, στο τι πρέπει να αλλάξει για το καλό του συλλόγου, για τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Πανιώνιο, αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη: 

--To θέμα του νέου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου, μετά την κατεδάφιση του προηγούμενου, «καίει» εδώ και καιρό τον σύλλογο.

 «Η κατεδάφιση του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου, έχει στερήσει από τον Πανιώνιο, την φυσική έδρα της ομάδας μπάσκετ, τα 40 τελευταία χρόνια, αλλά και των ομάδων βόλλει ανδρών και γυναικών. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Πρόκειται για μείζον θέμα του συλλόγου και το οποίο παρακολουθούμε, χωρίς να μπορούμε να παρέμβουμε. Είμαστε σε επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη κ. Νάνου που είναι Νεοσμυρνιώτισσα και μας ενημερώνει. Προς το παρόν, το «Ανδρέας Βαρίκας» και η αδειοδότηση του για τέλεση αγώνων, θα δώσει λύση και θα σταματήσει την «μετανάστευση» αυτών των ομάδων σε γήπεδα άλλων περιοχών της Αττικής».

--Σε ποια κατάσταση βρίσκεται το θέμα της αδειοδότησης του «Ανδρέας Βαρίκας» για να αγωνίζονται εκεί τα τμήματα του Πανιωνίου;

«Στο «Ανδρέας Βαρίκας» έχει τακτοποιηθεί η οφειλή προς την ΕΥΔΑΠ, καθώς και η σύνδεση με την πυρόσβεση του γηπέδου. Είναι γραφειοκρατικό θέμα να γίνει η σύνδεση. Το  κλειστό γήπεδο θα είναι η έδρα της ομάδας μπάσκετ και των ομάδων βόλει ανδρών και γυναικών».

--Πολλοί είναι αυτοί που στέκονται στο γεγονός πως δεν υπάρχει ένα κεντρικό ταμείο στον Ερασιτέχνη, με το κάθε τμήμα να έχει ξεχωριστό ταμείο. Θα αλλάξει αυτό;

«Πρέπει, όντως, να σταματήσει αυτή η διαδικασία. Οι έφοροι όλων των τμημάτων, συγκεντρώνουν καθημερινά τα χρήματα των συνδρομών και την επόμενη ημέρα, τα καταθέτουν στο κεντρικό ταμείο του ερασιτέχνη. Θα βρεθεί άλλη φόρμουλα για την απευθείας κατάθεση των χρημάτων των τμημάτων στο κεντρικό ταμείο». 

 --Τα έργα στο «Φιλόδημος» έχουν ξεκινήσει, πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν; Θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα στις εξέδρες;

«Το «Φιλόδημος» προχωρά κανονικά. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με 600.000 ευρώ, συν 185.000 ευρώ από τον Δήμο Νέας Σμύρνης. Ήδη, έχουν αφαιρεθεί 7.000 καθίσματα, θα γίνει στεγανοποίηση των κερκίδων, τοποθέτηση νέων καθισμάτων και βελτιοποίηση στον χώρο των αποδυτηρίων, κάτω από τις συγκεκριμένες κερκίδες, έστω τα τμήματα όλων των αθλημάτων που στεγάζονται εκεί, να λειτουργήσουν απρόσκοπτα από τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα στην εκροή χρηματοδότησης του έργου προς τον εργολάβο, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, το έργο θα έχει αποπερατωθεί».

--Θα γίνουν βελτιώσεις στην αίθουσα της ενόργανης;

«Η ζημία που είχε προκληθεί ήταν διπλή. Αφορούσε την τοιχοποία του χώρου της ενόργανης γυμναστικής και τα όργανα, κυρίως τα στρώματα που καταστράφηκαν. Φτιάχτηκε ο τοίχος και την εξωτερική ράμπα που προκάλεσε την κατάρρευση του από την εισροή των υδάτων. Έχουμε λάβει διαβεβαίωση από την εντεταλμένη συμβούλου της Περιφέρειας κ. Βάσσου, ότι θα δημιουργηθεί κωδικός, τον Μάϊο, ώστε να εκταμιευτεί συγκεκριμένο ποσό που θα καλύψει την αγορά νέων στρωμάτων. Θα προσπαθήσουμε να αγορασθούν κάποια στρώματα, πριν την εκταμίευση των χρημάτων από την Περιφέρεια, γιατί το τμήμα της ενόργανης έχει σημαντική δυναμική, όπως έχει αποδειχτεί από την δουλειά που έχει γίνει στο παρελθόν και θα πρέπει ο χώρος της προπόνησης του να αποκασταθεί πλήρως για την εκγύμναση των αθλητών και των αθλητριών»

 --Οι φετινές εκλογές βρίσκουν όλα τα τμήματα και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ να ανήκουν στον Ερασιτέχνη. Πόσο δύσκολο να έχετε το «βάρος» όλων των τμημάτων και πως βλέπετε να οδηγούνται τα πράγματα;

«Αυτό που συνέβη με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εφιαλτικό. Πρέπει να μαζέψουμε τα… κομμάτια μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Η επιτροπή με επικεφαλής τον  Κυριάκο Σκούρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και ο ερασιτέχνης είναι αρωγός. Προέχει, όμως, να υπαχθεί η ΠΑΕ στον πτωχευτικό κώδικα, ώστε να μην είναι υποθηκευμένο το οικονομικό μέλλον της. Μακάρι να γίνει αναδιάρθρωση και η ποδοσφαιρική ομάδα να συμμετάσχει στην SuperLeague-2. Γνωρίζω ότι η επιτροπή που «τρέχει» την ομάδα, θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά επαναλαμβάνω ότι προέχει η ρύθμιση των χρεών που υπάρχουν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα πω ότι όταν είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει αποδειχτεί περίτρανα στο παρελθόν ότι και μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες, αναδείχθηκαν παίκτες και δημιουργήθηκαν ομάδες που επέστρεψαν τον σύλλογο στην θέση που έχει κατοχυρώσει όλες τις προηγούμενες δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο μπάσκετ, με τεράστια πίεση χρόνου και σε διάστημα 10 ημερών, δημιουργήθηκε ομάδα 12 παικτών, υπολογίζοντας μόνο στα τρέχοντα έσοδα του συλλόγου. Η πανδημία και η παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επέτρεψε σε αυτή την ομάδα να παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια. Στηρίξαμε την ομάδα και πιστεύαμε σε αυτή. Η επόμενη σεζόν θα βρει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και πάλι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και όχι σε αυτό της τρίτης κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ, όπως θα ήταν από τον προηγούμενο Οκτώβριο και μετά την εγκατάλειψη της ΚΑΕ. Το ιστορικό μέγεθος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο ελληνικό μπάσκετ ήταν αδιανόητο να βρίσκεται στην χαμηλότερη κατηγορία και να χρειαζόταν, αγωνιστικά, πέντε χρόνια για να επιστρέψει στην θέση που αξίζει να έχει στην επαγγελματική «λίγκα». 

--Για την ΚΑΕ Πανιώνιος, ο Διονύσης Κοκκινάκης υποστήριξε ότι ενώ δεν δόθηκαν 60 χιλιάδες ευρώ για την πλήρωση της εγγυητικής που είχε εκπέσει, εξαγγέλθηκε ποσό 65 χιλιάδων για την δημιουργία ομάδας. Τι απαντάτε;

«Σε απάντηση των ισχυρισμών του Δ. Κοκκινάκη για το θέμα της ομάδας μπάσκετ, αναφέρω ότι: Πρώτον, δεν γνωρίζω ποιες ήταν οι κινήσεις και οι διαπραγματεύσεις που έκανε, ως εξωδιοικητικό μέλος μετά την παραίτηση του για την εξέρευση των 60 χιλιάδων ευρώ που θα δινόντουσαν για την εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ.

Δεύτερον κι αν ακόμα συγκεντρωνόταν αυτό το ποσό, ποιος θα ήταν ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής της ΚΑΕ Πανιώνιος; Θα είχε ο ερασιτέχνης στην κατοχή τις μετοχές της ΚΑΕ; Θα αποφάσιζε ή θα συναποφάσιζε και με ποιόν, ο ερασιτέχνης για την ΚΑΕ;

Τρίτον, ουδέποτε εξαγγέλθηκε κονδύλι 65.000 ευρώ για την ομάδα μπάσκετ. Σε εκείνη την ανοιχτή συνάντηση με τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είχε συζητηθεί ποια θα μπορούσε να ήταν η οικονομική συνεισφορά για να δημιουργηθεί ομάδα μπάσκετ, από την αρχή.

Επαναλαμβάνω ότι η επαγγελματική ομάδα μπάσκετ εγκαταλείφθηκε στην τύχη της. Με μηδενικά, σχεδόν, περιθώρια αποτράπηκε η συμμετοχή στην πιο χαμηλή, ερασιτεχνική κατηγορία. Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, ήταν άκρως λελογισμένες οικονομικά, με στόχο την σωτηρία και μόνο της ομάδας. Η κάλυψη των συμφωνιών που έγιναν και δεν ολοκληρώθηκαν  λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, θα ήταν μαχητή, κάθε μήνα».

--Πείτε μας το σχέδιο που υπάρχει για το τμήμα του μπάσκετ και για την συζήτηση που έχετε με τον κ. Μαργέτη ο οποίος έχει δημοσιοποιήσει ότι θέλει να αναλάβει τα ηνία του τμήματος.

«Ο Αντώνης Μαργέτης έχει αποστείλει τις προτάσεις. Είχε την πρόθεση να αναλάμβανε άμεσα την ανδρική ομάδα μπάσκετ και την λειτουργική διαχείριση της ακαδημίας. Η παύση των αγώνων και των προπονήσεων στην ομάδα και στα τμήματα της υποδομής, σε συνδυασμό με την τέλεση των εκλογών, μας ανάγκασε να παραπεμφθεί η πρόταση του προς συζήτηση και αξιολόγηση στην επόμενη διοίκηση που θα εκλεγεί. Θα είναι από τα πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν την επόμενη διοίκηση, ενώ αυτή την φορά, ο χρόνος είναι σύμμαχος για να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση, γιατί θα υπάρχει μεγάλο περιθώριο μέχρι την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

--Για ποιο λόγο γίνονται οι εκλογές αυτή την χρονική περίοδο;

«Οι εκλογές πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με τον νέο νόμο. Οι προηγούμενες εκλογές στις 4 Φεβρουαρίου 2020, ήταν καθόλα νομότυπες, αλλά μετά την τέλεση τους, υπήρξε σχετική διάταξη που υπαγόρευε την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στην εκλογική διαδικασία. Παράλληλα, η Γ.Γ.Α. μας ειδοποίησε ότι για το θέμα της αθλητικής αναγνώρισης και της εγγραφής στο μητρώο που δημιούργησε, έπρεπε να επαναληφθούν οι εκλογές μέχρι το τέλος του 2020, με δικαστικό αντιπρόσωπο και να προκύψει νέα διοίκηση. Γι’ αυτόν τον λόγο, ορίστηκαν στις 9 Δεκεμβρίου. Τελικά, πήραμε την συγκατάθεση της Γ.Γ.Α. ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα εγγραφόταν στο μητρώο και θα είχε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές των ομοσπονδιών, χωρίς να προχωρήσουμε στην εκλογική διαδικασία, λόγω και της δεύτερης καραντίνας που προκαλούσε ευνόητα προβλήματα.

Έχουμε αιτηθεί στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για τον ορισμό δικηγόρου και την σύσταση εφορευτικής επιτροπής. Θα γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία και γενική συνέλευση, με το σύστημα «Ζεύς», όπως έχει γίνει μέχρι τώρα στις ομοσπονδίες».

--Μας ρωτάει αρκετός κόσμος για την κ. Τούλα και ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος της στον σύλλογο;

«Η Τούλα Παύλου είναι ο ταμίας του συλλόγου. Η διαδρομή της στον σύλλογο, ως αθλήτρια και πανελληνιονίκης με την φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είναι γνωστή».

--Πόσα χρήματα έχει εισπράξει ο Γαντζούλας από το πρώην members club του, μετά την κατάσχεση εις χείρας τρίτων; Ποιο είναι σήμερα το χρέος προς τον Γαντζούλα;

 «Το χρέος προς τον Γαντζούλα, είναι 800 χιλιάδες ευρώ. Άρχισε το 2004 με την τοποθέτηση του σκεπάστρου, κόστους 500 χιλιάδων ευρώ και η Γ.Γ.Α. σταμάτησε να το αποπληρώνει, με αποτέλεσμα να προστεθούν τόκοι. Είχε γίνει μια προσπάθεια με τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για την εκταμίευση 100 χιλιάδων ευρώ σε ομοσπονδία που θα απέδιδε στον σύλλογο, αυτό το ποσό. Όντως, το ποσό έφτασε στην ομοσπονδία, αλλά έγιναν οι εθνικές εκλογές το 2019, το θέμα «πάγωσε» από τον κ. Αυγενάκη για να το επανεξετάσει και θέλουμε να κάνουμε συνάντηση μαζί του για αναθερμανθεί το όλο θέμα. Υπάρχει και η σκέψη για την παραχώρηση εσόδου από την χρήση των κεραίων κινητής τηλεφωνίας, ώστε να πάψει οριστικά αυτός ο οικονομικός εγκλωβισμός που διαιωνίζεται και ταλανίζει τον σύλλογο».

--Στις εκλογές της 19ης Απριλίου, θα υπάρξουν και άλλα μέλη που δεν αναφέρθηκαν στην τελευταία λίστα που θα ψηφίσουν;

«Θα ψηφίσουν όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου, έχει, ήδη, δημοσιευτεί ο πίνακας όλων των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την οικονομική τακτοποίηση που θα έχουν κάνει. Εφαρμόσαμε μια διευκόλυνση προς όλα τα μέλη που έχουν εκκρεμότητες συνδρομών, ώστε να τις τακτοποιήσουν με περικοπή του ήμισυ στο ποσό που όφειλαν. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 9 Απριλίου και σκοπός μας είναι να διευρυνθεί το εκλογικό σώμα, προκειμένου η νέα διοίκηση να εκλεγεί από όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

--Αν επανεκλεγείτε, ποια θα είναι τα πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση;

«Πρώτο θέμα θα είναι το μπάσκετ. Το δεύτερο θα είναι η εξωτερική βοήθεια που χρειάζεται ο σύλλογος. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιβάλλεται να βγει προς τα έξω και χρειάζεται από τον κόσμο του να γίνουν προτάσεις που θα είναι εφικτές για υλοποίηση. Να γίνουμε δημιουργικά εξωστρεφείς».

 --Τι θα κάνετε με το members club που είναι κλειστό, σχεδόν τον τελευταίο χρόνο;

«Στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθεί ξανά ένα μουσείο και ένα εντευκτήριο για τα μέλη του συλλόγου, όπως ήταν το members club που έχει λείψει από πολλούς φιλάθλους, ως σημείο συνάντησης και συζήτησης τους. Για τους φιλάθλους και τα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα λειτουργεί ο χώρος και όχι άλλες δραστηριότητες…».

--Η εκλογική διαδικασία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, θα γίνει με διαφορετικό σύστημα και αντί της κατάρτισης ψηφοδελτίου, θα υπάρξει ξεχωριστή ψηφοφορία για τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης, όπως έχει συμβεί, μέχρι τώρα και στις αρχαιρεσίες των ομοσπονδιών. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της επιλογής; Πιστεύετε ότι εγκυμονούν κίνδυνοι μη συναίνεσης, απροσπέραστων διαφωνιών στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, από την μεμονωμένη εκλογή προέδρου και μελών;

 «Ο νομοθέτης έδινε την διπλή επιλογή του ψηφοδελτίου και της λίστας. Το ψηφοδέλτιο είχε ανέκαθεν την έννοια της παραταξιακής νοοτροπίας για τα άτομα που το συγκροτούσαν. Με την λίστα μελών και προέδρου, δίνεται το δικαίωμα σε κάθε μέλος που εκτιμά ότι μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο, να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί. Όλες οι προτάσεις των εκλεγμένων διοικητικών συμβούλων, θα συζητιούνται στο επόμενο συμβούλιο και θα παίρνονται αποφάσεις, είτε ομόφωνες, είτε πλειοψηφικά. Η ιστορική διαδρομή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Με ρεαλιστική εκτίμηση και ματιά, ενδεχομένως και είναι πιθανό να υπάρχουν διαφωνίες, γιατί κάθε σύμβουλος έχει την δική του νοοτροπία και είναι είναι φύσιν αδύνατον, όλοι να συμφωνούν με όλους.

Για εμένα, υπερισχύει πάντα η Πανιώνια ματιά, με την έννοια ότι η «πυξίδα» όλων όσων εκλεγούν, θα είναι το συμφέρον του συλλόγου, ο σεβασμός στην τεράστια ιστορία μας, η υπευθυνότητα στην κατάθεση κάθε πρότασης, η εφικτή υλοποίηση των προτάσεων, η προάσπιση της καλής υστεροφημίας του συλλόγου σε κάθε επίπεδο.

Δεν πιστεύω ότι πιθανές διαφωνίες και εντάσεις, θα είναι αξεπέραστες και θα αφήσουν στάσιμο τον σύλλογο. Πάνω από όλους μας είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Όλα τα θέματα θα συζητιούνται και για όλα θα γίνονται ψηφοφορίες. Πάντα, θα βρίσκουμε την χρυσή τομή, αφήνοντας στην άκρη κάθε προσωπικό εγωϊσμό».

--Ο κ. Κοκκινάκης ήταν στο ΔΣ της διοίκησης σας, αλλά αποφάσισε να φύγει με «σπόντες» προς την διοίκηση σας. Έχετε να απαντήσετε κάτι; Έχει γίνει κάτι ανάμεσα σας που δεν γνωρίζουμε; 

Επίσης, θα θέλαμε να μας σχολιάσετε τις αποχωρήσεις που έχουν υπάρξει κατά καιρούς από το ΔΣ του Ερασιτέχνη, όπως αυτή του κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή που ανέλαβε ρόλο στην διοίκηση. Ο λόγος των αποχωρήσεων ποιος είναι; Υπάρχει κάποια εξήγηση από εσάς;

«Toν Νίκο Παρασκευόπουλο τον εκτιμώ. Έχει προσφέρει στον σύλλογο. Υπήρχε διαφορετική προσέγγιση σε ορισμένα θέματα, παραιτήθηκε, αλλά θα δίνει  πάντα παρών, όταν ο Πανιώνιος, τον χρειαστεί. Όσο αφορά τον Διονύση Κοκκινάκη τα πράγματα έχουν ως εξής:

Μας παρακάλεσε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 4ης Φεβρουαρίου 2020. Όπως και έγινε. Ζήτησε να είναι ο εκπρόσωπος στην ΕΣΚΑΝΑ. Το πράξαμε. Παρακάλεσε να οριζόταν στην θέση εκπροσώπου του ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Και αυτό έγινε.

Εκεί, όμως, με τις αλλοπρόσαλλες πράξεις του, χάθηκε η έννοια της λογικής. Τώρα βάζει υποψηφιότητα σε ένα συμβούλιο που κατηγόρησε και μετά παραιτήθηκε. Η λογική της παράνοιας. Τώρα «πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα», μιλώντας για οικονομικά στοιχεία, όταν έχει πλήρη άγνοια για την λειτουργία του συλλόγου. Και όποιος έχει άγνοια είναι επικίνδυνος. Σας γνωρίζω τα παρακάτω: Από τις 65.000 χρέους στην εφορίας, δεν οφείλουμε, πλέον, ούτε ένα ευρώ. Η οφειλή των 65.000 ευρώ στο ΙΚΑ, έχει μειωθεί στις 25 χιλιάδες και βρίσκεται σε ρύθμιση. Ζητήσαμε από ελεγκτική εταιρία να προχωρήσει ενδελεχή έλεγχο και της δόθηκαν όλα τα παραστατικά στοιχεία. Έβγαλε το πόρισμα  της και είναι στη διάθεση οποιοδήποτε θέλει να ενημερωθεί.

Από τον Φεβρουάριο 2020 και μέχρι τώρα, οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές και οι αθλητικές δραστηριότητες είναι αδρανείς για 7 μήνες, λόγω της πανδημίας. Χωρίς έσοδα συνδρομών, «έτρεχαν» τα πάγια της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ. Η ΓΓΑ μας επιτρέπει να είναι ανοιχτό το γήπεδο, αλλά δεν μας λέει ποιος θα πληρώσει τα πάγια έξοδα. Με μηδέν έσοδα προσπαθούμε να βρούμε κάποιες βοήθειες για τις άμεσες ανάγκες μας, αλλά και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αυτά όσον αφορά τον Διονύση Κοκκινάκη κι ας σταματήσει ως εδώ. Άλλωστε πήρε τον χρόνο δημοσιότητας που τόσο πολύ ήθελε. Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, αλλά ήθελα να πάμε με ήπιο κλίμα στις αρχαιρεσίες. Όμως, η υπομονή έχει τα όρια της. Πολλές φορές η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Αρκετά ως εδώ. Κούρασε. Οι εκλογές στον ερασιτέχνη στον Πανιώνιο θα διεξαχθούν την Δευτέρα 19 Απριλίου, από τις 12.00 μέχρι τις 18.00. Τα μέλη του συλλόγου ψηφίζουν και αποφασίζουν».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια