Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση από τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές

Ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Δευτέρας (26/04) εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος. Η σχετική ανακοίνωση με όλες τις λ...

Ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Δευτέρας (26/04) εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Η σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: 

"Ενημερώνουμε τα Μέλη του Συλλόγου μας ότι τη Δευτέρα 26/04/2021 και ώρα 10.00, θα λάβει χώρα η αναβληθείσα Γενική Συνέλευση, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Τα ταμειακώς ενήμερα Μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που έχουν λάβει στο email τους από τη Γραμματεία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., το απόγευμα της Τετάρτης 21/04/2021.

Ταυτόχρονα αλλά και ανεξάρτητα από την πλατφόρμα της Γενικής Συνέλευσης, από τις 10.00 μέχρι τις 10.30 θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Συνέλευσης, μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ.

Τέλος, ώρες 12.00-18.00 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την εκλογή Προέδρου, Μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής, επίσης μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ.

Για την είσοδο στις ψηφοφορίες που θα διεξαχθούν είναι απαραίτητοι οι κωδικοί TAXISNET.

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή στις ψηφοφορίες, προτείνουμε στα Μέλη να εισέλθουν στο email τους από την επιλογή Ανώνυμη περιήγηση/Ιδιωτικό παράθυρο των προγραμμάτων Chrome/Firefox αντίστοιχα".

Δεν υπάρχουν σχόλια