Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έφυγε​» ο Βασίλης Σεβαστής - Θλίψη στον ελληνικό στίβο

Θλίψη έχει σκορπίσει στον ελληνικό στίβο, αλλά και στην οικογένεια του Πανιωνίου, η είδηση του θανάτου του επί σειρά προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Βασ...

Θλίψη έχει σκορπίσει στον ελληνικό στίβο, αλλά και στην οικογένεια του Πανιωνίου, η είδηση του θανάτου του επί σειρά προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή σε ηλικία 71 ετών - Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό όπου τελικά και κατέληξε.

Εκτός από ένας εξαιρετικός πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, νωρίτερα υπήρξε ως αθλητής ένα από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας στίβου του Πανιωνίου, που μεσουρανούσε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα '60s και τα '70s.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, το 1971 είχε κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Σμύρνης.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.: 

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. και το τμήμα Στίβου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή που υπήρξε αθλητής του συλλόγου και πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις με την «κυανέρυθρη» φανέλα σε πανελλήνια πρωταθλήματα και Μεσογειακούς αγώνες. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ως αθλητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ήταν πανελληνονίκης στο δέκαθλο, το 1969 και το 1974, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στους Μεσογειακούς αγώνες το 1971.

Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. αποχαιρετά έναν εξαίρετο αθλητή που διακρίθηκε για τις αγωνιστικές επιδόσεις του και το ήθος του, εντός και αγωνιστικών χωρών, με την συνεχή συμμετοχή του στα κοινά του ελληνικού αθλητισμού και του στίβου, ενώ συλλυπάται θερμά τους οικείους του Βασίλη Σεβαστή.

Ο εκλιπών ήταν ο τρίτος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ που ανήκε και είχε προέλθει από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., μαζί με τον Ηλία Μισαηλίδη και τον Γιώργο Μαρσέλο.

Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. θα αποστείλει στεφάνι στην κηδεία του Βασίλη Σεβαστή.

Καλό ταξίδι, Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια