Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Μία σημαντική νίκη στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος για τ...


Μία σημαντική νίκη στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος για την 10η αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας με 14-10 της ΝΟ Λάρισας.

Τα κορίτσια του Ιστορικού πέτυχαν την 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμούν με την ΑΕΚ στους 11 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό σκέλος η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη μέχρι την λήξη της 3ης περιόδου, καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με σκορ 9-9.

Στη τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμούς και με ένα υπέρ του σερί 5-1 έφτασε σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 14-10 απέναντι στη Λάρισα.

Έτσι οι "κυανέρυθρες" επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από 5 αγωνιστικές όπου μετρούσαν 4 ήττες και 1 ισοπαλία.

Στην εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού απέναντι στο ΝΟ Λάρισας μεγάλες πρωταγωνίστριες ήταν η Αποστολίδου που πέτυχε 5 τέρματα και η Πουστινίκοβα με την Κούβδου που πέτυχαν από τρία τέρματα.

Η Ταυτότητα του αγώνα

10η Αγωνιστική Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών

ΝΟ Λάρισας-Πανιώνιος 10-14

Τα οκτάλεπτα:
3-2, 2-3, 4-4, 1-5

Διαιτητές: Καρούλης-Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γκούγκλιας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Θεοχάρης):
Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου, Μάστορη, Κολτσίδα 4, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Κλάπερτον 2, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου 2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου):
Τζούρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 3, Αποστολίδου 5, Κούβδου 3, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασίου, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασίου, Ζερβού 2, Τσιάρα.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 








Δεν υπάρχουν σχόλια