Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Πανιώνιο

Την εντός έδρας νίκη με 12-8 απέναντι στην ΑΝΟ Γλυφάδας πέτυχε ο Πανιώνιος στη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α'1 Πό...


Την εντός έδρας νίκη με 12-8 απέναντι στην ΑΝΟ Γλυφάδας πέτυχε ο Πανιώνιος στη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α'1 Πόλο Ανδρών.

Πάντως το... τρίποντο που πέτυχαν οι παίκτες του Κώστα Δήμου δεν είχε αντίκρισμα, καθώς ο Ιστορικός είδε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εκτός έδρας με 10-8 του Υδραϊκού και να χάνει την 6η θέση (έξοδος στα Play-Off) για δύο βαθμούς από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Το μόνο που κέρδισε ο Πανιώνιος είναι ότι με την 7η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών μπορεί να συμμετάσχει στα Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Μαΐου 2021.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με 5-3 από την ΑΝΟ Γλυφάδα.

Στη 3η περίοδο ο Πανιώνιος βελτίωσε αισθητά την απόδοση του και ήταν ισόπαλος 6-6 με την ΑΝΟ Γλυφάδα στο φινάλε του 3ου οκταλέπτου. 

Στη τελευταία περίοδο ο Ιστορικός ήταν ανώτερος και μ' ένα σερί 6-2 κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη με 12-8.

Η Ταυτότητα του αγώνα

13η Αγωνιστική (τελευταία) Α'1 Πόλο Ανδρών

Πανιώνιος-ΑΝΟ Γλυφάδα 12-8

Οκτάλεπτα:
2-2, 1-3, 3-1, 6-2

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης:
Δημήτρης Γαλήνας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου):
Σαλτερής, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραΐμης 2, Γαβαλάς, Καλαϊτζής, Ζουρίδης, Αλεξίου 1, Δήμου 3, Μπάρακατ 3, Καπετανάκης 3, Αναγνώστου, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑ (Νάσος Ηρειώτης):
Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος 1, Μαυρωτάς 2, Ηλιόπουλος 2, Χατζησταφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβερσον 1, Πούρος, Φωτόπουλος, Γούντχεντ 1, Μπακαλούμης, Γαλάνης.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 





Δεν υπάρχουν σχόλια