Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στις λεπτομέρειες από Νηρέα Χαλανδρίου

Την εκτός έδρας ήττα με 10-9 από τον Νηρέα Χαλανδρίου στο φινάλε του πρώτου γύρου στην Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών γνώρισε ο Πανιώνιος γι...


Την εκτός έδρας ήττα με 10-9 από τον Νηρέα Χαλανδρίου στο φινάλε του πρώτου γύρου στην Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών γνώρισε ο Πανιώνιος για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε ένα κάλο πρώτο ημίχρονο όπου τον βρήκε να πηγαίνει στο ημίχρονο προηγούμενος με σκορ 5-2, ωστόσο όλα άλλαξαν στην επανάληψη.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου στην τρίτη περίοδο με σκορ 5-2 υπέρ του ισοφάρισε σε 7-7 και κατάφερε ν' ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει στη νίκη με 10-9.

Με αυτήν την ήττα ο Πανιώνιος παρέμεινε στην 7η θέση του πρωταθλήματος στην Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών, καθώς έχει 8 βαθμούς.

Η Ταυτότητα του αγώνα

9η Αγωνιστική Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών

Νηρέας Χαλανδρίου-Πανιώνιος 10-9

Τα οκτέλεπτα:
2-3, 0-2, 5-3, 3-2

Διαιτητές: Μπιράκης, Μικεδάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου):
Λάζαρη, Ι. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 4, Μαυρωτά 2, Ρουσσάκη, Κουτσάφτη, Ν. Κοβάτσεβιτς, Πατέρου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 2, Παναγιότι, Κάσσαρη 1, Κονταλέξη, Νιαρχάκου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη 2, Πουστινίκοβα 3, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου 2, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασίου 1, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασίου, Ζερβού, Λαζάρου, Τσιάρα.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 





Δεν υπάρχουν σχόλια