Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη νίκη για τον Ιστορικό!

Μία πολύ εύκολη νίκη πανηγύρισε η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, που επικράτησε με 8-1 του Εθνικού, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 11...

Μία πολύ εύκολη νίκη πανηγύρισε η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, που επικράτησε με 8-1 του Εθνικού, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου χωρίς να δυσκολευτούν έφτασε στην επικράτηση και ανέβηκαν στους 15 βαθμούς, διατηρώντας έτσι τις ζωντανές τις ελπίδες τους για τα play off.

To πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, καθώς το ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός, με αποτέλεσμα να μην μπαίνει κάποιο τέρμα και το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Στην δεύτερη περίοδο ο Πανιώνιος ανέβασε ταχύτητα, σκόραρε δύο τέρματα, δεν δέχτηκε κανένα και πήρε το προβάδισμα για τη νίκη.

Το τρίτο οκτάλεπτο είχε ένα ακόμη τέρμα για τον Ιστορικό, κανένα για τον Εθνικό, ενώ η τελευταία περίοδος βρήκε τον Πανιώνιο να σκοράρει πέντε τέρματα, να δέχετει μόνο ένα και κάπως έτσι ήρθε η εύκολη νίκη με το τελικό 8-1! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-1

Οκτάλεπτα: 0-0, 2-0, 1-0, 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραϊμης 1, Γαβαλάς Σπ. 1, Καλαϊτζής, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου Δ. 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κακούνας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Γαρδέλης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 1, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Μανδαλιός.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Δεν υπάρχουν σχόλια