Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γροντής: «Να παίξω με τον Πανιώνιο στη Super League » (video)

Ο Δημήτρης Γροντής φιλοξενήθηκε ζωντανά στην Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την απόφαση του ...

Ο Δημήτρης Γροντής φιλοξενήθηκε ζωντανά στην Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό, στην φετινή ομάδα του Πανιωνίου, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και στην φιλοδοξία του να αγωνιστεί με την κυανέρυθρη φανέλα στην Σούπερ Λιγκ 1. 

Για την επιστροφή στις προπονήσεις είπε: "Ευτυχώς μας έδωσαν το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε και εμείς. Όλα τα παιδιά περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Είχαμε στερηθεί το ποδόσφαιρο. Όποια προπόνηση και να κάνει ο καθένας μόνος του, είναι διαφορετική από την ομαδική προπόνηση και τους αγώνες".

Για την εοιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο: "Μιλάμε για τον Πανιώνιο, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Μίλησα με τον κ. Μανιάτη, μου είπε για το πλάνο της ομάδας και δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω, τα βρήκαμε κατευθείαν. Το να βρίσκεσαι στον Πανιώνιο από μόνο του είναι πολύ μεγάλο κίνητρο. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, να είναι ο Πανιώνιος εκεί που αξίζει.

Για το γεγονός πως μαζί με τον Κοντοέ είναι οι έμπειροι της ομάδας: "Είναι ίσως μία ευθύνη παραπάνω, αλλά με την καλή έννοια. Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ τα παιδιά, να αισθανθούν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ο Κοντοές το έχει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό. Για εμένα είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση, γιατί στις ομάδες που ήμουν έως τώρα ήμουν από τους μικρότερους. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, ο προπονητής ξέρει τα παιδιά και ξέρει πως να δουλέψει μαζί τους. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, είμαστε ο Πανιώνιος".

Για το αν επιθυμεί να παίξει με τον Πανιώνιο στη Σούπερ Λιγκ: "Ελπίζω και το εύχομαι. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Μακάρι να αξίζω να βρεθώ στην ομάδα που θα είναι στην Α' Εθνική, θα το ήθελα πολύ".

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γροντής (από το 1:47:44 του βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια