Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαϊτζής: «Στόχος του Πανιωνίου τα play off»

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών...

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κολυμβητήριο Γουδή. 

 Ο Γιώργος Καλαϊτζής σε δηλώσεις του στο pisina.net υποστηρίζει ότι η ήττα αυτή δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στους στόχους του Πανιωνίου στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Στόχοι που θέλουν τους Νεοσμυρνιώτες να διεκδικούν μια είσοδο στην πρώτη εξάδα και το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

 Οι δηλώσεις του άσου του Πανιώνιου: 

Για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα (8-12) είπε: «Λόγω της ανυπαρξίας αγώνων, έστω και φιλικών, δεν υπήρχε αγωνιστικός ρυθμός και επηρεάστηκαν και οι δύο ομάδες. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι ο Απόλλωνας διαθέτει κάποιους πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα σε μια ποιοτική ομάδα και να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια φάνηκε η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Υποχρεωθήκαμε να κυνηγάμε τον Απόλλωνα στο σκορ μετά την δεύτερη περίοδο. Βγάλαμε αντίδραση και μείναμε κοντά στον αντίπαλο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Η αναφορά του στις επιδιώξεις του συλλόγου φέτος ήταν: 

«Πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Η ομάδα μας είναι πολύ νεανική φέτος και ανάλογα παιχνίδια την βοηθούν σημαντικά. Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να πορεύεται με τον ίδιο τρόπο. Θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν τελικό. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας έξι τελικούς. Στόχος μας είναι να καταλάβουμε μια θέση στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Αρχικά ο στόχος της χρονιάς ήταν μια πορεία καλύτερη από την περσινή. Μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δήλωσε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι παίκτες, παλιοί και νέοι, κατάφεραν να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες από τα παιχνίδια που έδωσαν στην Βαρκελώνη. Εκτιμώ ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει την ποιότητα για να υλοποιήσει το στόχο της. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για το σύλλογο και την επόμενη μέρα». 

Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ευχαριστούν δημόσια τον κύριο Ηλία Μουζαλά για την στήριξη των προσπαθειών τους: 

«Θα ήθελα εκ μέρους των παικτών να ευχαριστήσω τον κύριο Ηλία Μπουζαλά ο οποίος παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής είναι δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Χωρίς αυτόν το τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιώνιου δεν θα βρισκόταν εδώ που βρίσκεται σήμερα. Τον ευχαριστούμε δημόσια». 

Pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια