Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρία χρόνια που η Ζαχαρούλα έγινε... άγγελος! (photo)

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν (03/03/2018) από εκείνη την μάυρη μέρα, όπου το 21χρονο αγγελούδι, η Ζαχαρούλα,  έφυγε αδίκως από την ζωή, εξαιτία...

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν (03/03/2018) από εκείνη την μάυρη μέρα, όπου το 21χρονο αγγελούδι, η Ζαχαρούλα, έφυγε αδίκως από την ζωή, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Ζαχαρούλα έμενε στη Νέα Σμύρνη και είχε μεγάλη αγάπη για τον Πανιώνιο. Πήγαινε στο γήπεδο και υποστήριζε θερμά τον Ιστορικό. Η φυσιογνωμία της ήταν σίγουρα γνώριμη σε πολλούς φίλους του συλλόγου και το χαμόγελο που είχε πάντα δεν πρόκειται να ξεχαστεί!

Μάλιστα, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο εκείνης της χρονιάς (2018), οι Πάνθηρες σήκωσαν ένα πανό στον χώρο της μεσαίας γραμμής του γηπέδου, το οποίο έγραφε: "Σύντομη ζωή, τεράστια ψυχή. Ζαχαρούλα καλό ταξίδι", θέλοντας με αυτόν το τρόπο να αποχαιρετήσουν την μικρή Πανθηρίνα.

Tα τελευταία τρία χρονία, λοιπόν, η Ζαχαρούλα έχει γίνει ένας... άγγελος, βρίσκεται στον ουρανό και σίγουρα συνεχίζει να παρακολουθεί τον αγαπημένο της Πανιώνιο!



Δεν υπάρχουν σχόλια