Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: Νέα ενημέρωση για την διαδικασία των εκλογών

Σε νέα ανακοίνωση-ενημέρωση προχώρησε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ενόψει της εκλογικής διαδικασίας που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου. Αναλυτικά η ανα...

Σε νέα ανακοίνωση-ενημέρωση προχώρησε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ενόψει της εκλογικής διαδικασίας που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: 

Την 19-4-2021 θα λάβουν χώρα ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες, για πρώτη φορά στο Σύλλογό μας, με βάση το άρθρο 45 του προσφάτως ψηφισθέντος Ν. 4778/2021 και τη σχετική εκδοθείσα υπουργική απόφαση, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΖΕΥΣ».

Για τη συμμετοχή των μελών μας στην ψηφοφορία είναι αναγκαία τα εξής:

  1. Το αργότερο έως 8-4-2021 (δέκα πλήρεις ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες) πρέπει τα μέλη μας να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να έχουν καταστεί ταμειακώς ενήμερα, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν. Η ισχύουσα σε παλαιότερες αρχαιρεσίες δυνατότητα να καταβληθούν οι υποχρεώσεις αυτές την ημέρα των αρχαιρεσιών δεν επιτρέπεται πλέον από το νέο αθλητικό νόμο (Ν. 4726/2020).
  2. Τα μέλη μας, επίσης το αργότερο έως 8-4-2021, θα πρέπει να αποστείλουν στο Σύλλογο τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους (Α.Φ.Μ.), το πατρώνυμό τους (για όσους τυχόν δεν είναι καταγεγραμμένο) και το email τους. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να περιληφθούν στον εκλογικό κατάλογο που θα συντάξει ο Σύλλογος, τον οποίο, στην ανωτέρω προθεσμία, πρέπει να παραδώσει στην Εφορευτική Επιτροπή των τριών Δικηγόρων του Πρωτοδικείου Αθηνών, που προβλέπει ο ανωτέρω Νόμος, και δεν θα έχουν δυνατότητα να ψηφίσουν. Η επεξεργασία των στοιχείων αυτών θα διασφαλιστεί μόνο για τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας και τη δυνατότητα ψήφου των μελών μας, κατά τις κείμενες διατάξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
  3. Τα μέλη μας, κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, για να ψηφίσουν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό τους στο σύστημα TAXISNET.

Δεν υπάρχουν σχόλια