Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Νέα LIVE Εκπομπή με καλεσμένους Γ. Γάσπαρη και Μ. Δρελιώζη

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του  panionianea.gr . Τετάρτη (24/03/21) , στις  20:00 , η νέα  τηλεοπτική  LIVE  Εκπομπή, μ...

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr.

Τετάρτη (24/03/21), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Όπως πάντα θα γίνουμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα και με τους δημοσιογράφους Ευάνθη Γκόγκουλη - Μιχάλη Λαδόπουλο θα δώσουμε έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και τις εξελίξεις που υπάρχουν. Μάλιστα, θα φιλοξενηθεί ζωντανά στην εκπομπή και ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και νυν του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό έγινε το... πρόσωπο των ημερών!

Εν συνεχεία, η εκπομπή θα κάνει... μπασκετική στροφή, με τους καλεσμένους να είναι εκλεκτοί! Καλεσμένοι, οι οποίοι έχουν γράψει το όνομα τους με... χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού!

Ζωντανά μαζί μας θα είναι οι παλαίμαχοι παίκτες του Πανιωνίου, Γιώργος Γάσπαρης και Μάκης Δρελιώζης. Αμφότεροι έχουν προσφέρει πολλά στον σύλλογο και η κουβέντα μαζί τους θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ... Πανιώνια!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (24/03/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια