Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Νέα LIVE Εκπομπή με κελεσμένο τον Κ. Σκούρα - Τετάρτη στις 19:00

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του  panionianea.gr .  Τετάρτη (31/03/21) , εκτάκτως στις  19:00 ,   η νέα  τηλεοπτική  LIVE...

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr

Τετάρτη (31/03/21), εκτάκτως στις 19:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Όπως πάντα θα γίνουμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα, δίνοντας έμφαση στο ποδόσφαιρο και θα διαβάσουμε τα μηνύματα-σχόλια των κυανέρυθρων τηλεθεατών.

Φυσικά για μία ακόμη φορά δεν θα είμαστε μόνοι μας. Ο εκλεκτός μας καλεσμένος σε αυτή την εκπομπή θα είναι ο Κυριάκος Σκούρας. Ένας γνήσιος φίλαθλος του Iστορικού, ο οποίος είναι ο... αφανής ισχυρός άνδρας στη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και σίγουρα θα συζητήσουμε μαζί του πολλά και ενδιαφέροντα!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (31/03/21), στις 19:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια