Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr WEB TV: Στις 20:00 η LIVE Εκπομπή - ΕΔΩ θα την δείτε

Απόψε  (Τετάρτη 24/03), στις  20:00 , η νέα  Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr. Σε μία ακόμη εκπομπή οι καλεσμένοι είναι ...

Απόψε (Τετάρτη 24/03), στις 20:00, η νέα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr.

  • Σε μία ακόμη εκπομπή οι καλεσμένοι είναι εκλεκτοί και...κυανέρυθροι. Ζωντανά μαζί μας οι σπουδαίοι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ιστορικού Γιώργος Γάσπαρης και Μάκης Δρελιώζης. Αμφότεροι έχουν γράψει την δική τους μεγάλη ιστορία στον Πανιώνιο και η κουβέντα μαζί τους θα είναι σίγουρα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα.
  • Επίσης, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια -και όχι μόνο- επικαιρότητα και με τους δημοσιογράφους Ευάνθη Γκόγκουλη - Μιχάλη Λαδόπουλο θα δώσουμε έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και τις εξελίξεις που υπάρχουν. Μάλιστα, θα φιλοξενηθεί ζωντανά στην εκπομπή και ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και νυν του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος.
  • Μεσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπήςΦυσικά, θα δούμε και όμορφα κυανέρυθρα αφιερωματικά βίντεο.

Αυτά είναι τα link όπου θα δείτε LIVE την εκπομπή:

Η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr (Τετάρτη 24/03/21, 20:00​). Όλη η επικαιρότητα και...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια