Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους Γάσπαρη, Δρελιώζη και Ν. Παπαδόπουλο (VIDEO)

Εξαιρετικά, ενδιαφέρουσα και με ξεχωριστούς καλεσμένους ήταν μία ακόμη Live Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr (24/03/21). Μιλ...

Εξαιρετικά, ενδιαφέρουσα και με ξεχωριστούς καλεσμένους ήταν μία ακόμη Live Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr (24/03/21).

Μιλήσαμε για όλη την Πανιώνια -και όχι μόνο- επικαιρότητα και με τους δημοσιογράφους Ευάνθη Γκόγκουλη - Μιχάλη Λαδόπουλο δώσαμε έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και τις εξελίξεις που υπάρχουν. 

Μάλιστα, φιλοξενήθηκε ζωντανά στην εκπομπή και ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και νυν του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό έγινε το... πρόσωπο των ημερών

Εν συνεχεία, η εκπομπή έκανε... μπασκετική στροφή, με τους καλεσμένους να είναι εκλεκτοί! Ζωντανά μαζί μας ήταν οι σπουδαίοι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Πανιωνίου, Γιώργος Γάσπαρης & Μάκης Δρελιώζης, με την συζήτηση μαζί τους να είναι πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τόσο για το χθες, όσο και για το σήμερα, αλλά και το αύριο του συλλόγου.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:


-Δείτε την εκπομπή και στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια