Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαργέτης: Ανακοίνωση για τον σχεδιασμό του για το «αύριο» του μπασκετικού Πανιωνίου

Ο Αντώνης Μαργέτης, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρθηκε στις εκλογές του Ερασιτέχνη και στην επόμενη ημέρα που σχεδιάζει για την ομάδα μπάσκετ ...

Ο Αντώνης Μαργέτης, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρθηκε στις εκλογές του Ερασιτέχνη και στην επόμενη ημέρα που σχεδιάζει για την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού.

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Μαργέτης ηγείται της υποψήφιας διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση: 

"Με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών για το νέο Δ/Σ του Πανιωνίου ΓΣΣ, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της υποψήφιας διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ ευχόμαστε στο νυν Προέδρο Άρη Μισαηλίδη κάθε επιτυχία. 

Είμαστε έτοιμοι, την επομένη των εκλογών, να ολοκληρώσουμε και το τυπικό σκέλος της μεταξύ μας συμφωνίας ώστε άμεσα να υλοποιηθούν δράσεις για την τρέχουσα περίοδο εφ όσον τα μέτρα της πανδημίας το επιτρέπουν, αλλά κυρίως να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Στόχος είναι η αναδιοργάνωση των ακαδημιών, η άμεση διασύνδεση τους με την πρώτη ομάδα, το πρόγραμμα προβολής και προώθησης στα σχολεία του Δήμου, αλλά και η συντομότερη δυνατή επιστροφή του Πανιώνιου BC εκεί που ανήκει, στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Αντώνης Μαργέτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια