Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήμου: «Ο Πανιώνιος θα είναι πλήρης αλλά χρειάζεται πίστωση χρόνου»

Η ανδρική ομάδα πόλο του Πανιωνίου με δύο νίκες και τρεις ήττες βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας των αντρών και...

Η ανδρική ομάδα πόλο του Πανιωνίου με δύο νίκες και τρεις ήττες βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας των αντρών και από εκεί θα ξεκινήσει ξανά την προσπάθεια στο πρωτάθλημα που επαναρχίζει την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Ο προπονητής του Πανιώνιου Κώστας Δήμου υποστηρίζει σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική, αλλά - όπως όλες - θα χρειαστεί πίστωση χρόνου για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Δήμου τονίζει επίσης ότι δικαιολογείται η απόφαση περί μη υποβιβασμού ομάδων λόγω της περιπέτειας του COVID. 

«Είναι πολύ θετικό που επαναρχίζει το πρωτάθλημα. Οι ομάδες δεν ξέρουμε βέβαια σε ποια κατάσταση θα βρεθούν και οφείλουμε όλοι να περιμένουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο. Ο Πανιώνιος θα είναι πλήρης αλλά χρειάζεται και η δική μας ομάδα πίστωση χρόνου για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Ελπίδα όλων είναι να μην σταματήσει εκ νέου το πρωτάθλημα και να αφήσουμε οριστικά πίσω το θέμα της πανδημίας». 

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι μια διοργάνωση ειδικών συνθηκών γιαυτο και δικαιολογείται η απόφαση περί μη υποβιβασμού ομάδων. Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες θα ήταν σωστό να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως άρχισε. Όμως πρέπει να πορευτούμε με αυτά που έχουμε και μας απασχολούν».

Pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια