Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΕ-ΕΠΟ: «Κλείδωσε» η σέντρα στις 28/3 - Τι ισχύει για τα μπαράζ ανόδου

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/3) η σύσκεψη της Εκτελεστικής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής...

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/3) η σύσκεψη της Εκτελεστικής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

H εισήγηση-απόφαση θα είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 28/3, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ενώ σε ότι αφορά τα μπαράζ ανόδου οι πρωταθλητές των δέκα ομίλων θα μπουν σε δυο κληρωτίδες, προκειμένου να διαμορφώσουν δυο ομίλους των πέντε ομάδων που θα γίνουν με γεωγραφικά κριτήρια (Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο κερδίζουν την άνοδο). 

Εν συνεχεία, η κάθε ομάδα θα δώσει μονούς αγώνες (δυο εντός έδρας και δυο εκτός έδρας μέσω κλήρωσης που θα γίνει), ενώ μια εβδομάδα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος οι ομάδες που θα αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως το αίτημα τους στην ΕΠΟ. 

Να σημειωθεί, ότι συνολικά για την επανέναρξη δήλωσαν 129 ομάδες συμμετοχή.

Πάμε για ανατροπή μετά το… μπέρδεμα 

Να θυμίσουμε ότι προέκυψε πολύ μεγάλο θέμα με τους ειδικούς που μπερδεύτηκαν με τα κρούσματα στην πρόσφατη έκτακτη σύσκεψη, γεγονός που εφερε και το κλείσιμο του (ερασιτεχνικού) αθλητισμού λίγες ημέρες μετά την απόφαση της ίδιας επιτροπής για άνοιγμα των προπονήσεων. 

Από πλευράς ΓΓΑ υπάρχει εκνευρισμός για το ζήτημα αυτο και έχει ήδη κατατεθεί αιτημα το οποίο θα σημάνει και την επαναφορά των προπονήσεων. 

Ελπίδα όλων να δοθεί εκ νέου το πράσινο φως για να συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια