Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φάνης Χριστοδούλου για... όλα! (VIDEO)

Ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής, στην Web TV του panionianea.gr και πραγματικά μίλησε για όλα! Η σημα...

Ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής, στην Web TV του panionianea.gr και πραγματικά μίλησε για όλα!

Η σημαία του Ιστορικού, η ζωντανή ιστορία της κυανέρυθρης ομάδας μπάσκετ, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- για τον αγαπημένο του Πανιώνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "... ο Πανιώνιος είναι η ζωή μου", ενώ συμπλήρωσε πως μπορεί να ήταν Παναθηναϊκός, όμως στην πορεία έγινε φίλαθλος του Ιστορικού! Παράλληλα, μίλησε και για τα συμβάντα που έγιναν στον Πανιώνιο και τον πίκραναν, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του αναφερόμενος στην "κλοπή" του πρωταθλήματος του 1996 κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Από εκεί και πέρα, ο Φάνης μίλησε επίσης για το λάθος που έκανε και δεν έπαιξε στο NBA, για την Εθνική ομάδα, αλλά φυσικά έκανε ειδική αναφορά και για την υποψηφιότητα του ως διοικητικός σύμβουλος της ΕΟΚ με την ομάδα του Π. Φασούλα στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας. 

Δείτε ολόκληρη την δίωρη συνέντευξη του τεράστιου Φάνη Χριστοδούλου στην Web TV του panionianea.gr (από το 56:00 του βίντεο):

Δεν υπάρχουν σχόλια