Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα: «Ο αθλητισμός είναι ζωή» (photos)

Αθλητές και προπονητές που έχουν πληγεί πάρα πολύ από το lockdown που έφερε ο κορονοϊός στις… χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού αθλητισμο...

Αθλητές και προπονητές που έχουν πληγεί πάρα πολύ από το lockdown που έφερε ο κορονοϊός στις… χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού αθλητισμού, βρέθηκαν στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούν.

Εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες και προπονητές των πρωταθλημάτων που έχουν μείνει σε αδράνεια –οι περισσότεροι- εδώ και περίπου 11 μήνες, λόγω του lockdown που έφερε ο κορονοϊός, «φώναξαν» στο Σύνταγμα για την επανέναρξη των αθλημάτων τους, προκειμένου να βγουν από την απελπιστική κατάσταση που έχει φτάσει ο χώρος.

Με αυτό τον τρόπο, οι εκατοντάδες αθλητές θέλησαν να ζητήσουν -πιο οργανωμένα από ποτέ – από την Πολιτεία να τους δώσει το δικαίωμα να επιστρέψουν στα γήπεδα, δηλώνοντας παράλληλα  με.. ηχηρό τρόπο πως αντιμετωπίζουν –όπως και οι οικογένειες τους- σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

«Ο αθλητισμός είναι ζωή. Στηρίξτε τον τώρα» ανέφερε το πανό που κρατούσαν, ενώ αρκετοί είχαν στα χέρια τους  τις μπάλες που έχει το άθλημα που «υπηρετούν». 

Να σημειωθεί, πως μεταξύ άλλων και αντιπροσωπεία από το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου έδωσε το "παρών" στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο υπήρξε διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Τα panionianea.gr ήταν εκεί... 








Δεν υπάρχουν σχόλια