Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Νέα LIVE Εκπομπή με καλεσμένο τον μοναδικό Φάνη Χριστοδούλου!

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr. Μία εκπομπή ξεχωριστή και μοναδική, όπως ακριβώς και ο κεντρικός καλεσμέ...

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr. Μία εκπομπή ξεχωριστή και μοναδική, όπως ακριβώς και ο κεντρικός καλεσμένος της! 

Τετάρτη (24/02/21), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

O ένας και μοναδικός, ο παίκτης-έμβλημα του Πανιωνίου και του ελληνικού μπάσκετ, ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής!

Ο αγαπημένος «μπέμπης», από την Πάρο που διαμένει με την οικογένεια του, θα είναι ζωντανά μαζί μας και -μεταξύ άλλων- θα μιλήσει για τον Πανιώνιο που δόξασε και δοξάστηκε για 14 χρόνια, για τον ίδιο και την ξεχωριστή του καριέρα, για την υποψηφιότητα του ως διοικητικός σύμβουλος της ΕΟΚ με την ομάδα του Π. Φασούλα στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και μηνύματα των φιλάθλων, με την γνώριμη ειλικρίνεια που διακρίνει τον χαρακτήρα του. Στην εκπομπή θα συμμετάσχει και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Βαλαβάνης. 

Στην εκπομπή, ο πρώην παίκτης και προπονητής του Πανιωνίου, καθώς και συμπαίκτης του Φάνη Χριστοδούλου, ο Κρίς Χουγκάζ, θα μας μιλήσει από την Γαλλία, όπου εργάζεται στον πάγκο της Union Tarbes/Lourdes για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. 

Τέλος, θα γίνει η κλήρωση του διαγωνισμού του panionianea.gr και θα ανακοινωθεί ο τυχερός που θα κερδίσει την άσπρη εμφάνιση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. 

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (10/02/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο FacebookΣυντονιστείτε στα panionianea.gr για ένα απολαυστικό τρίωρο.

Ο αγαπημένος "μπέμπης" του ελληνικού μπάσκετ, ο παίκτης έμβλημα του Πανιωνίου, ο Φάνης Χριστοδούλου, καλεσμένος στη Live...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια