Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους! (17/02)

Έρχεται η νέα -πολύ γεμάτη- LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr. Τετάρτη (17/02/21) , στις  20:00 , η νέα  τηλεοπτική  LIVE...

Έρχεται η νέα -πολύ γεμάτη- LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr.

Τετάρτη (17/02/21), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Για μία ακόμη φορά θα γίνουμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα και θα διαβάσουμε τα μηνύματα-σχόλια των κυανέρυθρων τηλεθεατών.

Φυσικά, θα έχουμε και εκλεκτούς καλεσμένους. Στον αέρα της εκπομπής θα φιλοξενηθεί ζωντανά ο παλαίμαχος άσος του του Ιστορικού και σκόρερ της αξέχαστης κυανέρυθρης νίκης στην Βιέννη, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Μαζί μας θα είναι και ο -επίσης- παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πανιωνίου και νυν πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ενώ στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί live και ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας στα 200 μέτρα κλειστού στίβου, Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος ανήκει στον Πανιώνιο.

Παράλληλα, θα δούμε ένα πολύ όμορφο αφιερωματικό βίντεο για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο ο οποίος επιλέχτηκε από τον κόσμο ως ο καλύτερος επιθετικός (σέντερ φορ) του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. 

Οι κυανέρυθρες ποδοσφαιρικές ψηφοφορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν με τον κόσμο να ψηφίζει και τον καλύτερο προπονητή του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (17/02/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Η Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (Τετάρτη 17/02, στις 20:00​). Καλεσμένοι της εκπομπής: Ο...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια