Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr WEB TV: Στις 20:00 η LIVE Εκπομπή με τον Φάνη Χριστοδούλου - ΕΔΩ θα την δείτε

Απόψε  (Τετάρτη 24/02), στις  20:00 , η νέα  Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr. Κεντρικός καλεσμένος ο ένας και μοναδικός...

Απόψε (Τετάρτη 24/02), στις 20:00, η νέα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr.

  • Κεντρικός καλεσμένος ο ένας και μοναδικός, η σημαία του μπασκετικού Πανιωνίου, ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο αγαπημένος «μπέμπης», από την Πάρο που διαμένει με την οικογένεια του, θα είναι ζωντανά μαζί μας και -μεταξύ άλλων- θα μιλήσει για τον Πανιώνιο που δόξασε και δοξάστηκε, για τον ίδιο και την ξεχωριστή του καριέρα, για την υποψηφιότητα του ως διοικητικός σύμβουλος της ΕΟΚ με την ομάδα του Π. Φασούλα στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και μηνύματα των φιλάθλων. Στην εκπομπή θα συμμετάσχει και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Βαλαβάνης. 
  • Επίσης, ο πρώην παίκτης και προπονητής του Πανιωνίου, καθώς και συμπαίκτης του Φάνη Χριστοδούλου, ο Κρίς Χουγκάζ, θα μας μιλήσει ζωντανά από την Γαλλία, όπου εργάζεται στον πάγκο της Union Tarbes/Lourdes για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. 
  • Παράλληλα, ο σπουδαίος παλαίμαχος παίκτης του Ιστορικού, Γιώργος Γάσπαρης, μιλάει στην εκπομπή μας για τον αγαπημένο του Φάνη, για το κυανέρυθρο Κύπελλο του 1991, αλλά και για το σήμερα του Πανιωνίου.
  • Τέλος, θα γίνει η κλήρωση του διαγωνισμού του panionianea.gr και θα ανακοινωθεί ο τυχερός που θα κερδίσει την άσπρη εμφάνιση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. 

Αυτά είναι τα link όπου θα δείτε LIVE την εκπομπή:

    Ο αγαπημένος "μπέμπης" του ελληνικού μπάσκετ, ο παίκτης έμβλημα του Πανιωνίου, ο Φάνης Χριστοδούλου, καλεσμένος στη Live...

    Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

    Δεν υπάρχουν σχόλια