Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr WEB TV: Στις 20:00 η LIVE Πανιώνια Εκπομπή - ΕΔΩ θα την δείτε

Aπόψε (Τετάρτη 10/02), LIVE , στις 20:00 , η Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr .  Δύο εκλεκτοί καλεσμένοι ζωντανά μαζί μας. ...

Aπόψε (Τετάρτη 10/02), LIVE, στις 20:00, η Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr
  • Δύο εκλεκτοί καλεσμένοι ζωντανά μαζί μας. Ο δημοφιλής ηθοποιός και γνωστός φίλος του Ιστορικού, Αντώνης Κρόμπας, με τον οποίο θα πούμε πολλά και διάφορα και ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο και αγωνίστηκε με την κυανέρυθρη φανέλα από το 2003 έως το 2009! Στην παρέα μας θα είναι και οι δύο εξαίρετοι δημοσιογράφοι και καλοί φίλοι της εκπομπής Μάκης Διόγος και Ευάνθης Γκόγκουλης. 
  • Θα δούμε αφιερωματικό βίντεο για τον Ντάριο Φερνάντες, ο ο οποίος επιλέχτηκε από τον κόσμο ως ο καλύτερος επιτελικός χαφ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Μάλιστα, ο Αργεντινός -αποκλειστικά μέσω της εκπομπής- θα στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου!
  • Οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχει η τελευταία θέση της ενδεκάδας, αυτή του επιθετικού (σεντερ φορ).
  • Μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.
  • Στην παρουσίαση ο Γιώργος Καρμίρης, στο σχόλιο ο Παναγιώτης Κυπραίος και ο Κωνσταντίνος Δραγούνης.
Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (10/02/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Αυτά είναι τα link όπου θα δείτε LIVE την εκπομπή:

 

Η Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (Τετάρτη 10/02, στις 20:00). Καλεσμένοι της εκπομπής: Ο δημοφιλής...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια