Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελπίδες για την Γ' Εθνική...

Το πράσινο φως δόθηκε πλέον για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στην Football League (από την Δευτέρα 15/02) και φαίνεται πως αυτή η ε...

Το πράσινο φως δόθηκε πλέον για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στην Football League (από την Δευτέρα 15/02) και φαίνεται πως αυτή η εξέλιξη ίσως φέρει ευχάριστα νέα και για την Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογα με την πορεία των ομάδων της Fotball League και φυσικά της πανδημίας στην χώρα, υπάρχει το ενδεχόμενο από τις αρχές Μαρτίου να επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και στην Γ' Εθνική με σκοπό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στα τέλη του ίδιου μήνα. 

Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον επιδημολογικά δεν υπάρξει κάποια νέα έξαρση, το χρονοδιάγραμμα λέει πως το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου ή ίσως και πιο νωρίς, ανάλογα με τις εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν. 

Φυσικά, αν συμβούν τα παραπάνω, όλες οι ομάδες της Γ' Εθνικής θα πρέπει να τηρήσουν απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και να κάνουν τα απαραίτητα rapid test.

Να θυμίσουμε, ότι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στην Web TV του panionianea.gr σχετικά με την Γ' Εθνική, είχε πει χαρακτηριστικά πως: "Για τη Γ' Εθνική δεν έχει έρθει ως αίτημα και δεν ξέρω πότε θα έρθει. Επίσης δεν γνωριζω αν μπορούν να εφαρμοστούν όσα εφαρμόζονται στην Α' και στην Β' Εθνικη γιατι έχει ένα σχετικό κόστος. Αν θα μπορούσε να γίνει δεν θα υπήρχε κάποιου είδους αντίρρηση". 

Εν αναμονή, λοιπόν, να δούμε τι τελικά θα συμβεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια