Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκληρή ανακοίνωση από Ακράτητο για Γ’ Εθνική!

Πυρά εξαπέλυσε ο Ακράτητος για το «λουκέτο» στη Γ’ Εθνική με σκληρή ανακοίνωση. Αναλυτικά: Θέτουμε κάποια ερωτήματα και θα ήμασταν ευτυχισμέ...

Πυρά εξαπέλυσε ο Ακράτητος για το «λουκέτο» στη Γ’ Εθνική με σκληρή ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Θέτουμε κάποια ερωτήματα και θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν κάποιος από τους φωστήρες που καταδίκασαν τον αθλητισμό μπορεί να μας απαντήσει…

Τι διαφορά έχει η Super league 1 με τις άλλες κατηγορίες ποδοσφαίρου στην μετάδοση του κορωνοϊού όταν ακολουθηθεί το ίδιο αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο? Μήπως οι μπάλες οι μεν φοράνε μάσκα ενώ οι υπόλοιπες όχι???

Πως το ποδόσφαιρο είναι εστία υπερμετάδοσης του ιού όταν προπονούνται 25 άτομα σε έναν εξωτερικό χώρο εμβαδού 7,000 τμ ενώ π.χ ένα λεωφορείο με 40 άτομα σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον, όχι???(να μην αναφέρουμε εκατοντάδες μέρη όπου συνωστίζονται όλων των ειδών άνθρωποι χωρίς στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και κατά τα άλλα μας πείραξε η πανδημία..)

Πως περιμένετε να εξελιχθούν τα παιδιά μας σωματικά και ψυχικά όταν τους στερείτε την πιο όμορφη ασχολία, την άθληση, και τα υποχρεώνετε να είναι από το πρωί που ξυπνάνε μέχρι το βράδυ μπροστά σε έναν υπολογιστή είτε για τηλεκπαίδευση είτε για ‘’παιχνίδι’’???
Πώς περιμένετε να ζήσουν οι χιλιάδες οικογένειες που έπαιρναν ένα μικρό μεροκάματο από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και που δεν μπορούν να μπουν σε κανένα καθεστώς αναστολής, άρα καμία βοήθεια από το κράτος???
Κύριοι έχετε καταλάβει πως εφαρμόζετε δύο μέτρα και δύο σταθμά αναλόγως τι σας συμφέρει???

Κύριοι έχετε καταλάβει πως πλέον παίζετε με την υπομονή μας η οποία παρεμπιπτόντως έχει εξαντληθεί προ πολλού???

Κύριοι αντιλαμβάνεστε ότι όλος ο κόσμος του αθλητισμού είναι καζάνι που βράζει???
Κύριοι, όλος ο πλανήτης παίζει ποδόσφαιρο εκτός από την Ελλάδα…

Κύριοι…… ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
Κύριοι…… καλό μήνα και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια