Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιος είναι ο καλύτερος επιθετικός του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα;

Συνεχίζεται η ψηφοφορία του panionianea.gr για να αναδειχθεί η καλύτερη 11αδα του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!  Ο   Γιάροσλαβ Ντρόμπνι   ήτα...

Συνεχίζεται η ψηφοφορία του panionianea.gr για να αναδειχθεί η καλύτερη 11αδα του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! 

Ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι ήταν ο εκλεκτός του κόσμου για την θέση του τερματοφύλακα, ο Γιάννης Μανιάτης για την θέση του δεξιού μπακ, ο Χρήστος Τασουλής για την θέση του αριστερού μπακ, οι Άκης Μάντζιος-Δημήτρης Σιόβας για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, οι Μανώλης Σιώπης-Μπενάρντ Κουμορτζί για τις θέσεις των αμυντικών/κεντρικών χαφ, οι Δημήτρης Κολοβός-Φαμπιάν Εστογιανόφ για τις θέσεις των εξτρέμ και ο Ντάριο Φερνάντες αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος επιτελικός χαφ (δεκάρι).

Φτάσαμε πλέον στην τελευταία θέση της ενδεκάδας. Πάμε να αναδείξουμε τον καλύτερο επιθετικό του Ιστορικού από το 2000 έως και σήμερα.

Οι επιλογές αυτή τη φορά είναι οκτώ (8), οι οποίες βγήκαν -κυρίως- με βάση τους αριθμούς και την πορεία της ομάδας την κάθε χρονιά. 1) Καρίμ Ανσαριφάρντ, 2) Φιόρι Ντουρμισάι, 3) Μπόσκο Μπάλαμπαν, 4) Λάμπρος Χούτος, 5) Ράφικ Τζιμπούρ, 6) Έρμιν Σίλιακ, 7) Βαγγέλης Μάντζιος, 8) Καρίμ Μουζαουί.

Ψηφίζουμε όλοι στον παρακάτω πίνακα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα (15/02), ώστε στην επόμενη Live Web TV Εκπομπή του panionianea.gr, να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και να δούμε τα σχετικά αφιερωματικά βίντεο.

Δείτε το βίνεο με τους υποψήφιους:

Δεν υπάρχουν σχόλια