Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Δημήτρη Κολοβό (VIDEO)

Πολύ ενδιαφέρουσα, άκρως Πανιώνια και ιδιαίτερα... ποδοσφαιρική ήταν η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (27/01) στην Web TV του panioniane...

Πολύ ενδιαφέρουσα, άκρως Πανιώνια και ιδιαίτερα... ποδοσφαιρική ήταν η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (27/01) στην Web TV του panionianea.gr.

Ο Γιώργος Καρμίρης μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη υποδέχτηκαν στην εκπομπή τον Δημήτρη Κολοβό, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νέα Σμύρνη, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο του Ιστορικού, μετρώντας με την κυανέρυθρη φανέλα 112 συμμετοχές και 27 τέρματα!

Η συζήτηση μαζί του ήταν ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική, με τον Έλληνα άσο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο, ενώ -μεταξύ άλλων- εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον σύλλογο.

Ζωντανά στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο άλλοτε παίκτης του Ιστορικού και επί δύο χρόνια συμπαίκτης του Κολοβόυ, Στάθης Ρόκας, ο οποίος από τον Βόλο "συνδέθηκε" μαζί μας, με την συζήτηση να γίνεται ακόμη πιο ωραία.

Επίσης, είδαμε πολύ όμορφα αφιερωματικά βίντεο για τους Σιώπη-Κουμορτζί, οι οποίοι επιλέχτηκαν από τον κόσμο ως οι καλύτεροι αμυντικοί/κεντρικοί χαφ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Μάλιστα, ο Μανώλης Σιώπης με προσωπικό του  μήνυμα -μέσα από την εκπομπή- έστειλε τις ευχαριστίες του και το δικό του μήνυμα. Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες συνεχίζονται, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχουν οι δύο θέσεις των εξτρέμ. 

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:


-Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια