Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όλα κρίνονται την Παρασκευή!

Την προσεχή Παρασκευή (29/01) θα παρθούν οι αποφάσεις για τη Γ΄Εθνική και τη Football League.  Στην αναμονή συνεχίζουν να βρίσκονται Γ’ Εθνι...

Την προσεχή Παρασκευή (29/01) θα παρθούν οι αποφάσεις για τη Γ΄Εθνική και τη Football League. 

Στην αναμονή συνεχίζουν να βρίσκονται Γ’ Εθνική και Football League. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά την προσεχή Παρασκευή θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή και για το άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας. 

Γ’ Εθνική και Football League βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις για να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Αυτό είναι το βασικο αίτημα που έχει κατατεθεί από τις δύο κατηγορίες στους Λοιμωξιολόγους και εξακολουθεί να είναι αναπάντητο με συνεχόμενες αναβολές και παράταση στην αγωνία. 

Αυτή η αγωνία, εκτός απροόπτου, θα τελειώσει στις 29 Ιανουαρίου για το σύνολο των ομαδικών πρωταθλημάτων που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει και ευελπιστούν να επιστρέψουν στη δράση με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ήδη εφαρμόζεται. 

Θυμίζουμε ότι εκτός από την FL και την Γ’ Εθνική, τα… μαντάτα περιμένουν επίσης οι κατηγορίες μπάσκετ & βόλεϊ Ανδρών -κάτω από την πρώτη Εθνική-, το βόλεϊ γυναικών, το πόλο ανδρών και γυναικών και το χάντμπολ ανδρών και γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια