Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το Χάντμπολ του Ιστορικού στην Live Web TV του panionianea.gr (20/01)

Την Τετάρτη (20/01/21) η νέα LIVE Web TV του panionianea.gr. Έρχεται μία ακόμη LIVE " Πανιώνια Εκπομπή " στον αέρα της Web TV του...

Την Τετάρτη (20/01/21) η νέα LIVE Web TV του panionianea.gr.

Έρχεται μία ακόμη LIVE "Πανιώνια Εκπομπή" στον αέρα της Web TV του panionianea.gr. Την Τετάρτη, στις 20:00 ακριβώς, ο Γιώργος Καρμίρης, ο Παναγιώτης Κυπραίος και ο Κωνσταντίνος Δραγούνης θα βρίσκονται κανονικά στις... θέσεις τους, για να υποδεχτούν τους εκλεκτούς τους καλεσμένους και φυσικό όλο τον κόσμο του Ιστορικού!

Αυτή τη φορά, τα panionianea.gr θα δώσουν έμφαση στο Χάντμπολ του Πανιωνίου, ένα τμήμα που όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες, ωστόσο καταφέρνει να ανταπεξέρχεται κα να προχωράει σε επιτυχία. Ζωντανά στην εκπομπή θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Αντώνης Κατσαράς, η έφορος της γυναικείας ομάδας Άλκηστις Μποζοβιτς και η προπονήτρια του τμήματος Έφη Κυριακίδου.

Στη συνέχεια, μαζί με τον εξαιρετικό δημοσιογράφο Ευάνθη Γκόγκουλη και τον συνεργάτη μας Νίκο Τσιάπη, θα κάνουμε μία ποδοσφαιρική -κυρίως- κουβέντα, ενώ θα δούμε και τα αφιερωματικά βίντεο για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι επιλέχτηκαν από τον κόσμο ως οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα.

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά θα έχουν οι δύο θέσεις των αμυντικών/κεντρικών χαφ

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (21/01/21), στις 20:00. Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια