Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψηφοφορία για τον καλύτερο κυανέρυθρο δεξιό μπακ του 21ου αιώνα (video)

Με τη νέα χρονιά, συνεχίζουμε την ψηφοφορία μας για να βγάλουμε την καλύτερη ενδεκάδα του Πανιωνίου για τον 21ο αιώνα. Από το 2000 μέχρι και...

Με τη νέα χρονιά, συνεχίζουμε την ψηφοφορία μας για να βγάλουμε την καλύτερη ενδεκάδα του Πανιωνίου για τον 21ο αιώνα. Από το 2000 μέχρι και σήμερα. Ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι ήταν ο εκλεκτός του κόσμου για την θέση του τερματοφύλακα και τώρα πάμε να αναδείξουμε τον πολυτιμότερο δεξιό μπακ. Πέντε επιλογές, οι οποίες βγήκαν -κυρίως- με βάση τους αριθμούς και την πορεία της ομάδας την κάθε χρονιά.

1) Αλέν Ραγκουέλ
2) Τάσος Φερεκίδης
3) Γιάννης Μανιάτης
4) Βαλεντίνος Βλάχος
5) Αμίρης Κούρντι.

Ψηφίζουμε όλοι στην σελίδα του panionianea.gr στο Facebook, γράφοντας σε σχόλιο την επιλογή μας -κάτω από την σχετική ανάρτηση με το βίντεο- και έτσι ορίζουμε έτσι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα (04/01), ώστε στην Live Web TV Εκπομπή του panionianea.gr της Πέμπτης (07/01), να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα με την δημιουργία ενός αφιερώματικου βίντεο για τον παίκτη που εσείς θα αναδείξετε!

Δείτε το βίντεο με τους υποψήφιους:
*Το βίντεο το έφτιαξε ο Μιχάλης, ο οποίος δημιουργεί κυανέρυθρα βίντεο και μπορείτε να τα βρείτε στο κανάλι του στο youtube με ονομασία Mike Panionios.

Δεν υπάρχουν σχόλια