Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλέξης Σπυρόπουλος: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

Το βιβλίο του Αλέξη Σπυρόπουλου με τίτλο «Τα Διαμάντια είναι παντοτινά » κυκλοφορεί από τις 2 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Sportbook. Ο εξαιρ...

Το βιβλίο του Αλέξη Σπυρόπουλου με τίτλο «Τα Διαμάντια είναι παντοτινά » κυκλοφορεί από τις 2 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Sportbook. Ο εξαιρετικός αθλητικός συντάκτης και γνωστός γτα τα Πανιώνια του αισθήματα έχει συγκεντρώσει στο βιβλίο του τα σημαντικότερα άρθρα, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις του, τα οποία αποτελούν τον ιδανικότερο καθρέφτη της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

«Οι δημοσιογράφοι μοιάζουν με τους αρχαιολόγους», λεει ο Αλέξης Σπυρόπουλος που τον χαρακτηρίζει αυτή η μανία του να σκάβει για να βρίσκει! Η συνήθεια της συλλογής άχρηστων πληροφοριών τον γοητεύει, δεν πετάει τίποτα, τα αξιολογεί και όπως ο ίδιος λεει: «Η καλύτερη δουλειά είναι, πάντοτε, αυτή που έχω τη στιγμή που την έχω. Δεν παραπονιέμαι, όλα αυτά τα χρόνια πέρασα ωραία σε πολλά μαγαζιά. Ούτε νοσταλγώ όμως, ούτε αναπολώ». 

Τις πολλές και σημαντικές του εμπειρίες ο γνωστός δημοσιογράφος τις μοιράζεται μέσα από το βιβλίο. Η συλλογή και η επιμέλεια των άρθρων έγινε από τον Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος με υπομονή και επιμονή
αποδελτίωσε όλα τα άρθρα του Αλέξη Σπυρόπουλου, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τόσο τον συγγραφέα όσο και τον επιμελητή. Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και διατίθεται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Sportbook και από όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια