Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους Ντ. Φερνάντες, Τ. Γιαννόπουλο και Σ. Χασιώτη (VIDEO)

Μία Πανιώνια Εκπομπή ... σκέτη απόλαυση ήταν αυτή που παρακολούθησε ο κόσμος του Ιστορικού (και όχι μόνο) το βράδυ του Σαββάτου (5/12). Ζωντ...

Μία Πανιώνια Εκπομπή... σκέτη απόλαυση ήταν αυτή που παρακολούθησε ο κόσμος του Ιστορικού (και όχι μόνο) το βράδυ του Σαββάτου (5/12).

Ζωντανά στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν τρεις εκλεκτοί και ιδιαίτερα αγαπητοί καλεσμένοι. Ο λόγος για τον Αργεντινό "πιπίλα" του Πανιωνίου, τον αγαπημένο όλων μας, Ντάριο Φερνάντες, τον επί χρόνια αρχηγό του Ιστορικού και "κολώνα" της κυανέρυθρης άμυνας, Τάκη Γιαννόπουλο και τον Στέλιο Χασιώτη, ο οποίος με την ψυχή και το πάθος του τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα του συλλόγου. 

Ήταν πραγματικά μία μοναδική εκπομπή, την οποία απολαύσαμε ιδιαίτερα, καθώς και με τους τρεις πραγματοποιήσαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μιλήσαμε για τον Ιστορικό, τις φοβερές κυανέρυθρες αναμνήσεις που έχουμε όλοι μαζί τους, το "σήμερα", αλλά και το "αύριο" του Πανιωνίου.

Θέλουμε να ευχαριστούμε και τον Τάκη Γιαννόπουλο και τον Στέλιο Χασιώτη που ήταν μαζί μας, ενώ ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να απευθύνουμε και στον Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος αμέσως αποδέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση την πρόσκληση μας και έδωσε το "παρών" από την Αμερική όπου ζει και εργάζεται! 

Φυσικά για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ! 

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

- Μπορείτε να το δείτε και ΕΔΩ (μέσω facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια