Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με το Βόλεϊ Ανδρών (VIDEO)

Mε έμφαση στο Βόλεϊ πραγματοποιήθηκε η "Πανιώνια Εκπομπή" της Τετάρτης (23/12/20), μέσα από την Web TV του panionianea.gr. "Σ...

Mε έμφαση στο Βόλεϊ πραγματοποιήθηκε η "Πανιώνια Εκπομπή" της Τετάρτης (23/12/20), μέσα από την Web TV του panionianea.gr.

"Σερβίς" στο ανδρικό βόλεϊ του Ιστορικού έκανε η εκπομπή, καθώς καλεσμένοι ζωντανά ήταν προπονητής του τμήματος Βασίλης Θεοδωρόπουλος και οι παίκτες της ομάδας Στέλιος Κουτσούρης, Μάριος Βλαβιανός και Νίκος Σαλωνίτης. Η κουβέντα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ακούστηκαν πολύ σημαντικά πράγματα για το τμήμα που έπρεπε να μάθει για να γνωρίζει ο κόσμος του Πανιωνίου.

Παράλληλα, "Πανιώνια εκπομπή" έγινε ακόμα πιο διαδραστική! Ξεκινάμε τις κυανέρυθρες ψηφοφορίες, με τον κόσμο να παίρνει το... λόγο και να αποφασίζει! Συγκεκριμένα, ο κόσμος -αρχικά- θα μπορεί να ψηφίζει τον καλύτερο τερματοφύλακα του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Οι επιλογές είναι πέντε -και πάρθηκαν με βάση τους αριθμούς-. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσα από την σελίδα μας στο Facebook.

Επίσης, στην εκπομπή είδαμε ένα εξαιρετικό βίντεο - αφιέρωμα για τον Φανούρη Γουνδουλάκη και είπαμε πολλά με τον δημοσιογράφο Ευάνθη Γκόγκουλη

Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά η παρουσία όλων ήταν δυναμική.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

   
 
-Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια