Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Τάκη Φύσσα (VIDEO)

Μία Live Πανιώνια Εκπομπή γεμάτη με όμορφες αναμνήσεις, αλλά και με... ευρωπαϊκές πινελιές, ήταν αυτή που παρακολούθησε ο κυανέρυθρος (και ό...

Μία Live Πανιώνια Εκπομπή γεμάτη με όμορφες αναμνήσεις, αλλά και με... ευρωπαϊκές πινελιές, ήταν αυτή που παρακολούθησε ο κυανέρυθρος (και όχι μόνο) κόσμος το βράδυ της Τετάρτης (16/12/20), στην Web TV του panionianea.gr.

Το κουβάρι της κυανέρυθρης του ζωής ξετύλιξε ο Τάκης Φύσσας, σε μία απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στην διαδικτυακή τηλεόραση του panionianea.gr.

O παλαίμαχος άσος του Ιστορικού, ο οποίος ανδρώθηκε και καθιερώθηκε μέσω του Πανιωνίου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε όλα και στα πάντα που αφορούν την καριέρα του στους "καυνέρυθρους".

Φυσικά, μίλησε και για τις φοβερές, αξέχαστες στιγμές που έζησε το 2004, όταν ως βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας σήκωσε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Ζωντανά στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο εξαιρετικός αθλητικογράφος και γνωστός για τα Πανιώνια του αισθήματα Αλέξης Σπυρόπουλος, ο οποίος έδωσε μία άλλη αίγλη στην κουβέντα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά η παρουσία όλων ήταν δυναμική.

Τέλος να αναφερθεί, πως έγινε ζωντανά και η κλήρωση του διαγωνισμού για την πανέμορφη ποδοσφαιρική μπάλα του Πανιωνίου και τυχερός αναδείχθηκε ο Θανάσης Δελενίκας. Ο τυχερός νικητής, λοιπόν, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την μπουτίκ του Ιστορικού για να ενημερωθεί τον τρόπο με τον οποίο θα λάβει το... έπαθλο του!

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την εκπομπή: 

 

 - Δείτε την εκπομπή και από την σελίδα του panionianea.gr στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια