Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Νέα εκπομπή με Ντ. Φερνάντες, Τ. Γιαννόπουλο και Σ. Χασιώτη (5/12/20)

Ετοιμαστείτε για μία LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr, την οποία σίγουρα θα την ευχαριστηθούμε όλοι πάρα πολύ.  Σάββατο ...

Ετοιμαστείτε για μία LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr, την οποία σίγουρα θα την ευχαριστηθούμε όλοι πάρα πολύ. 

Σάββατο (5/12/20), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Ζωντανά στην εκπομπή δεν θα βγει μόνο κυανέρυθρος καλεσμένος, αλλά τρεις. Και οι τρεις, μάλιστα, ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο του Πανιωνίου, έχοντας πετύχει πολλά και σπουδαία πράγματα με την φανέλα του Ιστορικού.

Ο λόγος, φυσικά, -όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία- για τον Αργεντινό "πιπίλα" του Πανιωνίου, τον αγαπημένο όλων μας, Ντάριο Φερνάντες, τον επί χρόνια αρχηγό του Ιστορικού και "κολώνα" της κυανέρυθρης άμυνας, Τάκη Γιαννόπουλο και τον Στέλιο Χασιώτη, ο οποίος με την ψυχή και το πάθος του τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα του συλλόγου.

Όπως, καταλαβαίνει κανείς, η εκπομπή θα είναι... γεμάτη από Πανιώνιο, από πολλές μεγάλες κυανέρυθρες αναμνήσεις και φυσικά η κουβέντα που θα γίνει θα είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα!

Όπως πάντα οι κυανέρυθροι τηλεθεατές θα παίρνουν ενεργά μέρος στην εκπομπή, με τα μηνύματα τους, τις ερωτήσεις και τα σχόλια τους.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Σάββατο (5/12/20), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook

panionianea.gr Live web TV με Ντ. Φερνάντες, Τ. Γιαννόπουλο και Σ. Χασιώτη (5/12/20)

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια