Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μας έχεις λείψει Πανιωνάρα!

Σίγουρα αυτές οι στιγμές που ζούμε σαν ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Η πανδημία του κορονοϊού έχει "παραλύσει" για πάνω από 10 μή...

Σίγουρα αυτές οι στιγμές που ζούμε σαν ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Η πανδημία του κορονοϊού έχει "παραλύσει" για πάνω από 10 μήνες σχεδόν όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα από τον περασμένο Μάρτιο βιώνουμε κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Το να πρέπει π.χ. να στείλεις ένα μήνυμα για να βγεις έξω, να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις με ελευθερία, να μην μπορείς να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να κλείνεις για μήνες το μαγαζί σου, είναι σίγουρα πράγματα και καταστάσεις που δεν θα μπορούσαμε ούτε καν να φανταστούμε ότι θα συμβούν.

Για εμάς τους Πανιώνιους, όμως, -όσο υπερβολικό και αν ακούγεται για κάποιους- είναι εξίσου δύσκολο να ζούμε ή μάλλον πιο σωστά να μην ζούμε με τον Ιστορικό τα Σαββατοκύριακα μας! 

Πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήμασταν όλοι στα... πατώματα, μετά την πτώση του Πανιωνίου από την Σούπερ Λιγκ, σε συνδυασμό με το αβέβαιο αύριο λόγω των χρεών. 

Από την στιγμή, όμως, που είδαμε τα τρομερά "μωρά" του Δημήτρη Κοροπούλη να αγωνίζονται, πραγματικά χαιρόμασταν κάθε στιγμή. Χαιρόμασταν που αυτά τα αμούστακα παιδιά έδιναν και την ψυχή τους για τον Ιστορικό στον αγωνιστικό χώρο, πάλευαν κάθε λεπτό στα παιχνίδια και αυτό που βγάζει ο φετινός Πανιώνιος είναι μόνο υγεία. Κάτι δηλαδή που είχε λείψει τα τελευταία χρόνια. 

Μπορεί να μην βρισκόμασταν στις θέσεις μας, στις εξέδρες του Ναού, λόγω covid, ωστόσο μέσω του διαδικτύου (πολλά μπράβο και για το Panionios TV) απολαμβάναμε τους αγώνες του Πανιωνίου και χωρίς υπερβολή πανηγύρισα πολύ έντονα, κάτι που προσωπικά είχα να κάνω χρόνια (ακόμα και στην Σούπερ Λιγκ) τη τελευταία νίκη της ομάδας με τον Χαραυγιακό. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη, το πάθος των παιδιών και τέλος η χαρά και η ικανοποιήση που είδα στα πρόσωπα προπονητή και παικτών για τη νίκη, πραγματικά μου... θύμισαν τι πάει να πει Πανιώνιος και πως αυτή η ομάδα παίζει πάνω απ' όλα για το σήμα!

Ναι, αυτός ο Πανιώνιος μου λείπει πολύ όλο αυτό το διάστημα που βισκόμαστε σε... καραντίνα. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλά η ομάδα μας για πολλούς από εμάς, είναι βασικό, από τα βασικότερα κομμάτια της ζωής μας. Γίνεται, λοιπόν, να μην μας λείπει κάτι τόσο βασικό;

Μπορεί, όπως φαίνεται, να μην πάνε ακόμα καλά τα πράγματα σχετικά με την πανδημία, όμως ελπίδα όλων μας είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το μαρτύριο, να επιστρέψουμε κανονικά στην ζωή μας και φυσικά να δούμε ξανά τον Ιστορικό μας, να αποκτήσουν ξανά νόημα τα Σαββατοκύριακα μας.

Μας έχεις λείψει ρε Πανιωνάρα...

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια