Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνοιγμα λιανεμπορίου μόνο με click away - Οι κανόνες και τα πρόστιμα (photos)

Το άνοιγμα λιανεμπορίου, μόνο με τη διαδικασία του click away, και χωρίς ανταλλαγή χρημάτων (μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, POS), και το...

Το άνοιγμα λιανεμπορίου, μόνο με τη διαδικασία του click away, και χωρίς ανταλλαγή χρημάτων (μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, POS), και το άνοιγμα μικρών βιβλιοπωλείων και κομμωτηρίων/κουρείων, καθώς και των υπηρεσιών ΚΤΕΟ, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωγιάδης. Ξεκαθάρισε ότι για τους παραβάτες θα υπάρξει κλείσιμο επιχείρησης από 15 εως 90 μέρες και διοικητικό πρόστιμο. Στο τηλέφωνο 1520 θα γίνονται καταγγελίες και θα υπάρχουν πληροφορίες. 

Θα επιτραπεί το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων για να παραλαμβάνουν οι πελάτες τα προϊόντα που έχουν προπαραγγείλει μέσω της μεθόδου του click away από την προσεχή Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Εξάλλου τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία θα ανοίξουν με διευρυμένο ωράριο

"Η λειτουργία του click away θα διεξάγεται βάσει περιορισμών. Εάν καταστρατηγηθούν και υπάρξει συνωστισμός, θα αναγκαστούμε να την αναστείλουμε" προειδοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης. 

"Mall, κλειστά εμπορικά κέντρα, αλλά και επιχειρήσεις που δεν έχουν πρόσβαση στο δρόμο δεν θα τους επιτρέπεται το click away" διευκρίνισε ο υπουργός. 

Από Δευτέρα (14/12) ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία και τα κομμωτήρια.

Συνοπτικά:

· Για τις μετακινήσεις για λιανεμπόριο, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία θα δηλώνεται με SMS στο 13033 ο αριθμός 2. 

· Από 13 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου η παραλαβή με click away από τα καταστήματα.

· Το άνοιγμα κομμωτηρίων από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με διευρυμένο ωράριο 7 το πρωί με 9 το βράδυ μόνο με ραντεβού.

· Βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, επίσης με διευρυμένο ωράριο και έως 4 πελάτες ανά 100τ.μ.

   











Δεν υπάρχουν σχόλια