Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: Προσέφεραν βιβλία και κυανέρυθρα δώρα σε παιδάκια άπορων οικογενειών

Αντιπροσωπεία των «Πανθήρων» επισκέφθηκε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης και προσέφερε παιδικά βιβλία και κυανέρυθρα δώρα για ...

Αντιπροσωπεία των «Πανθήρων» επισκέφθηκε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης και προσέφερε παιδικά βιβλία και κυανέρυθρα δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών. Με αυτό το τρόπο οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έδειξαν για μία ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, με το οποίο έχουν ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κ. Γιατζίδης Παναγιώτης, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε για τη δράση η Υπηρεσία και επ΄ ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστούμε πολύ τους «Πάνθηρες» για την προσφορά τους εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι μία κίνηση μεγάλου συμβολισμού, δείχνει ανθρωπιά, αγάπη, και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Σας διαβεβαιώνω ότι τα προσφερόμενα είδη θα διανεμηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο σε παιδιά δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου. Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους σας και επιτυχίες στον Πανιώνιο”.

Η σχετική ενημέρωση των Πανθήρων: 

"To Panthers Club 1983 εύχεται σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα σε εκείνους της οικογένειας του Πανιωνίου, ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και δημιουργικότητα.
Ως μια συμβολική κίνηση επιλέξαμε να μοιράσουμε παιδικά βιβλία και προϊόντα του Συνδέσμου & του Συλλόγου σε παιδάκια άπορων οικογενειών, μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Νέας Σμύρνης.
Εκτός από την ανθρωπότητα, ελπίζουμε το 2021 να βρεί και ο Πανιώνιός μας τον δρόμο του. Σε αυτό θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και μεις.
Καλή χρονιά μάγκισσες και μάγκες.

Υ.Γ. Νίκο Ταυριώτη αλάνι, σιδερένιος και γρήγορα πάλι κοντά μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια