Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το... αντίο από τον Πιέρρο Θωμάκο στον Πανιώνιο

Δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ο Πιέρρος Θωμάκος, με τον έμπειρο γυμναστή να ανακοινώνει ο ίδιος την είδηση μέσω Facebook, αποχαιρετώντας πα...

Δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ο Πιέρρος Θωμάκος, με τον έμπειρο γυμναστή να ανακοινώνει ο ίδιος την είδηση μέσω Facebook, αποχαιρετώντας παράλληλα τον Ιστορικό.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:

Ύστερα από 8,5 χρόνια στον "Ιστορικό" και συνολικά 15,5 χρόνια στις υποδομές ομάδων της Superleague (ΓΣ Καλλιθέας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος ΓΣΣ) ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού ιδιαίτερα τη χρονιά που ξεκινάμε "από την αρχή". Η ομάδα βρίσκεται όπως γνωρίζετε στην πρώτη θέση με 3x3 και εκεί θα τερματίσει! Την "υπηρέτησα" χωρίς συμβιβασμούς και έγινα οπαδός της! Όταν χάναμε ένα παιχνίδι, έβλεπα τη χαρά των αντιπάλων (οποιασδήποτε δυναμικότητας) που κέρδιζε μια άξια ομάδα και ένιωθα υπερήφανος για την ομάδα που με αγκάλιασε (τη χαρά της νίκης την καθορίζει η δυναμικότητα του αντιπάλου). Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δημήτρη Τερεζόπουλο που με πήρε κοντά του όταν του πρότειναν να εργαστεί ως προπονητής στην Κ20 και τον Δημήτρη Κοροπούλη που με κράτησε κοντά του όταν ανέλαβε (έχει πει χαρακτηριστικά ότι όσα χρόνια είμαι παντρεμένος, τόσα έχω και τον Πιέρρο δίπλα μου). Σε άλλη ανάρτηση θα αναφερθώ αναλυτικά για πρόσωπα που σημάδεψαν θετικά την συνεργασία μας. Η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες και εγώ από την πλευρά μου έβαλα ένα λιθαράκι που το πιστοποιούν τα χθεσινά εργομετρικά που πραγματοποιήθηκαν (Μ.Ο.: VO2max 60.04 +/- 4,21 ml/kg/min & CMJ 38,3 +/- 5,1 cm). Με περιμένει αρκετή δουλειά στο ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ που εργάζομαι φέτος και χρειάζομαι χρόνο και ανανέωση για να επανέλθω δρυιμύτερος.

ΥΓ 1. Για τη δουλειά μου, ποτέ δεν κάνω συμβιβασμούς.
ΥΓ 2. Αυτό που θα με ακολουθεί πάντα είναι η ειλικρίνεια & η αξιοπρέπεια γιατί εκτιμώ τους συνομιλητές μου
ΥΓ 3. Ποτέ δεν χάνει κανείς. Κερδίζει ή ... μαθαίνει!
Πανιώνιε Vamos για την επάνοδο εκεί που ανήκεις!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια