Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Ετοιμάζουμε τον Πανιώνιο της επόμενης ημέρας» (video)

Συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα έδωσε ο Δημήτρης Κοροπούλης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στο ξεκίνημα του Πανιωνίου στη Γ΄Εθνική, στην στή...

Συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα έδωσε ο Δημήτρης Κοροπούλης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στο ξεκίνημα του Πανιωνίου στη Γ΄Εθνική, στην στήριξη του κόσμου του Ιστορικού, αλλά και στον στόχο της ομάδας.

Διαβάστε κάποια βασικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου στο abola.gr:

Για την ιδανική αρχή της ομάδας στο πρωτάθλημα: "Πήγαν όλα καλά μέχρι στιγμής, η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Μία νέα προσπάθεια που σηματοδοτεί μία νέα αφετηρία για τον σύλλογο και τα παιδιά ανταποκρίνονται στις μεγάλες δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο να βάλουμε παιδιά 17, 18, 19 χρόνων στον υψηλό ανταγωνισμό της Γ Εθνικής, αλλά νομίζω ότι μέχρι στιγμής η παρουσία τους έχει ξεπεράσει τις προσοδοκίες μας".

Για την στήριξη του κόσμου: "Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη. Η υποστήριξη τους δίνει δύναμη και κουράγιο στα παιδιά για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Ο κόσμος είναι η δύναμη του Πανιωνίου και τους θέλουμε κοντά μας".

Για την απόκτηση του Καμαρά: "Ο Αλιά Καμαρά ήρθε για να ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Είναι ένα παιδι που έχει περάσει διάφορες καταστάσεις μέχρι να έρθει εδώ. Τα κριτήρια που αποκτήσαμε τον Καμαρά είναι καθαρά αγωνιστικά. Το παιδί ήρθε για να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε. Να μας βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα και να τον βοηθήσουμε στην εξέλιξη της καριέρας του".

Για τον στόχο: "Μας νοιάζει να βάλουμε τις βάσεις για να κάνουμε τον Πανιώνιο σύντομα να φτάσει στις επαγγελματικές κατηγορίες, να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Γι΄αυτό είμαστε μόνο με μικρά παιδιά, με παιδιά ταλαντούχα και ο Καμαρά είναι 22 ετών. Αυτό ακρίβως θέλουμε να στηρίξουμε και στη συνέχεια, ανεξάρτητα την βαθμολογία και τα αποτελέσματα".

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τον ανταγωνιστικό όμιλο: "Είναι ένας μικρός όμιλος, με λίγα παιχνίδια. Πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ευκαιρία για τα νέα παιδιά να εξελιχθούν για την καριέρα τους. Για εμάς δεν προέχει το βαθμολογικό, για εμάς αξία έχει να δουλέψουμε με αυτά τα παιδιά για να ετοιμάσουμε τον Πανιώνιο της επόμενης ημέρας".

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές δηλώσεις του coach του Ιστορικού:

Δεν υπάρχουν σχόλια