Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρασκευόπουλος: «Δεν θα παρω μέρος σε αυτή την παρωδία...»

Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη που -όπως ανακοινώθηκε και επίσημα- θα διεξαχθούν στις 9 Δεκεμβρίου τοποθετήθηκε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, μέσ...

Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη που -όπως ανακοινώθηκε και επίσημα- θα διεξαχθούν στις 9 Δεκεμβρίου τοποθετήθηκε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, μέσω του Facebook.

O κ. Παρασκευόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως σκεφτόταν να κατέβει στις εκλογές για την προεδρία του συλλόγου, ωστόσο δεν θα το κάνει, καθώς θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να γίνει τόσο άμεσα η διαδικασία εν μέσω πανδημίας, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά βάζει την δική του υγεία και των μελών πάνω απ' όλα.

Αναλυτικά η τοποθετησή του: 

"Η ΕΠΟ ανέβαλε τις εκλογές της για 2 εβδομάδες για λόγους υγείας. Εμείς Πρόεδρε πρέπει να βιαστουμε; Να μην δώσουμε την ευκαιρία να έρθουν να ψηφίσουν μέλη μας απο την επαρχία; Να διακινδυνέψουμε να έρθουμε σε επαφή ο ένας με τον άλλο;; Προς τι αυτή η βιασύνη; Έλα τωρα, όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνεις, τι θελεις να πετύχεις. 

Εγω σεβόμενος πανω απο όλα τον εαυτό μου και τους φίλους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτο το λάθος. Δεν θα παρω μέρος σε αυτή την παρωδία,το σκεφτόμουν να κατέβω στις εκλογές και να διεκδικήσω την προεδρία του συλλόγου αλλα βάζω την υγεία τη δική μου και των μελών μας πανω απο όλα. 

Σύντομα θα βγω και θα μιλησω για τους λόγους που με οδήγησαν στην παραίτηση απο την θέση του αντιπροέδρου οικονομικών μερικούς μήνες πριν. Θα το κανω μήπως και αφυπνιστείς και καταλάβεις τι γινεται. 

Αυτά προς το παρόν".



Δεν υπάρχουν σχόλια