Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Λεωνίδα Βόκολο (VIDEO)

Μία Πανιώνια Εκπομπή με όλη τη σημασία της λέξεως ήταν αυτή της Κυριακής (29/11), στην Web TV του panionianea.gr. Κεντρικός καλεσμένος ήταν ...

Μία Πανιώνια Εκπομπή με όλη τη σημασία της λέξεως ήταν αυτή της Κυριακής (29/11), στην Web TV του panionianea.gr.

Κεντρικός καλεσμένος ήταν ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του Ιστορικού, Λεωνίδας Βόκολος, με τον οποίο κάναμε μία άκρως... Πανιώνια κουβέντα, θυμηθήκαμε πολλές στιγμές που έχουν σημαδέψει τόσο τον ίδιο, όσο και τον Ιστορικό, ενώ μίλησαμε και για το σήμερα, αλλά και το... αύριο του συλλόγου.

Σε ρόλο καλεσμένων... έκπληξη της έκπομπής βγήκαν ζωντανά οι Κώστας Κάφαλης και Γιώργος Μητσιόπουλος, με τους οποίους ο Λεωνίδας Βόκολος υπήρξε συμπαίκτες στους κυανέρυθρους και φυσικά είχαμε να πούμε πολλά και ενδιαφέρονται και μαζί τους.

Στην παρέα μας ήταν και ο δημοσιογράφος και εδώ και χρόνια ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, Μιχάλης Λαδόπουλος, ο οποίος -όπως πάντα- έβαλε την δική του... πινελιά.

Φυσικά για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ! 

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια